ckristiansen -


MIN RAMPETTE LILLE FLØRTE PUS!

Når jeg står å skal legge opp matvarer i kassen, så står Leon å flørte med damene bak køen! Hahah, har skjedd så mange ganger at spesielt eldre damer kommer bort til meg å sier ´´Guu, for en søt gutt du har´´  ´´Han er en skikkelig flørte pus.´´ Haha, jeg lar han alltid få tyte i vei jeg, mens jeg blir ferdi med handlingen! Og damene viser seg å like det! Ikke noe stress å dra på handlings med han her! Uten om ett par ganger da! Må jo nesten fortelle noen historier, var ganske så flaut der og da! Men nå er det bare vittig!

Han var litt mindre da, og var i en liten rampette periode. Vi var på en matvare butikk, og Leon fant ut at han skulle gjøre mammaen sin flau. Plutselig forsvant han, og jeg leter etter han. Jeg finner han og roper ´´Kom her, Leon!´´ Han ler og løper sin vei. Jeg løper etter og klarer virkelig ikke ta han igjen før han løper inn på lageret i matvarebutikken! Mens han løper så ler han seg ihel, og syntes dette var VELDIG morsomt! Jeg står rett uten for lageret og hvisker sint ´´KOM HER LEON! DET DER HAR DU IKKE LOV TIL´´ Og alle vi løp forbi står å følger med, mens de ler seg ihel! Og andre kommer med stygge blikk. Herregud, så flaut det var!Og en annen gang, skulle jeg prøve en kjole på bikbok! Da han var bitte liten, så pleide jeg å leke titt titt leken med gardinen på prøve rommet (for å underholde han litt.) Han pleide jo å ligge i vognen rett utenfor. Denne gangen fant han ut at han skulle leke titt titt leken med meg! Og han røsker opp gardinen og skriker ´´TITT TITT´´  og der står jeg med hendene opp i været, og sliter med å få kjolen over hodet! Med bar overkropp! Jeg snur meg og ser så vidt over kjolen! Der står hele butikken med blikket mot meg! Og jeg stresser som bare pokker å få lukket den gardinen! Guuuuuu, så flaut det var å komme ut i fra prøve rommet!  

En eller annen har tydeligvis prøvd  å være smart eller bare tullet seg, noen har prøvd å forklare Leon hva bind er for noe. Vi går bortover i matvarebutikken, og Leon går rett forran meg. Pluttselig får han øye på noe. Han løper noen meter bort, og løper tilbake med en pakke bind i handen. Og utbryter ´´MAMMA, SE, jeg fant damebleie til deg.´´ Fikk ett par smilende fjes mot oss der ja. 

Haha! Huff, jeg kom på en liten flau episode! En gang møtte vi en gammel bekjent av meg, på butikken. (haha, sorry hvis du leser dette) Han bøyer seg ned for å prate med Leon. Etter hvert som han pratet, så avbryter Leon med å si ´´Du lukter ekkelt inni der´´ og peker på munnen hans! Og jeg ble så flau! Slet skikkelig med å holde masken der altså!  

 

Jeg elsker å høre om slike historier. Noen som har opplevd noe vittig med de små kloke barna? DEL HISTORIEN I DETTE INNLEGGET! 


hits