ckristiansen -


TIDEN FLYR AV GÅRDE!

Heihei! 

Tiden flyr jo bare av gårde! Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet! Spesielt når jeg syr! Herregud, jeg starter f.eks kl 19.00.  Jeg jobber og er i min egen lille verden, til jeg ser på klokken og klokken er 00.00 ! WHAT? Gad, er det noe jeg ønsker meg så er det flere timer i døgnet! Det er så utrolig mye jeg vil få gjort i løpet av dagene! Jeg klarer virkelig ikke å slappe av innvendig, når jeg vet det er mye som skulle blitt gjort.

De siste dagene har jeg ikke brukt så mye tid på det som betyr aller mest for meg, altså Leon og Daniel! Så igår hadde vi bare en familie dag, med bare oss og god mat! Selvom Leon begynte å tulle seg litte granne (trass alder vettu) så koste vi oss! Idag er det bare kjæreste tid med meg og min kjære! Så er det påann igjenn med masse jobbing! 

Disse to guttene her er jo bare ubeskrivelig herlige! Ord kan ikke beskrives hvor mye jeg elsker disse to! Daniel er bare så utrolig flink med lille Leon, og lærer han all verdens av f.eks bil merker, tar han med på å skru bil, motorsykler, fikse pc-er og alt mulig! Daniel kan sitte å fortelle Leon i evigheter om en liten ting som f.eks skal skrues på bilen, hva det er for noe og hvorfor den skal være der osv, mens Leon sitter med spisse ører og er så interresert i hva han forteller! De to der, har sammen laget sin egen lille verden hvor det er bare de to som lever i! 

 

Jeg gleder meg til å bli ferdi med jakken min, så jeg kan vise dere! Tiden har måtte bli brukt på andre ting enn jakken disse dagene! Jeg håper på å få tid til å jobbe med den imorgen! 


hits