ckristiansen -


OG NÅ HVA?

Heihei! 

Nå er jeg ferdi med skole og eksamener, og gud så deilig det er! Samtidig så utrolig skummelt! Hva skal jeg gjøre nå da?

Jeg har gått Interiør linjen på videregående og er nå ferdi utdannet som Interiør konsulent. Men jeg vil heller jobbe videre med klær, som har vært min interresse så lenge jeg kan huske. Da jeg jeg var ferdig med design og handtverk året, sto det mellom linjen interiør og utstillingsdesign, eller søm og tekstil. Jeg var veldig interresert i begge fagene, og det som gjorde at jeg valgte interiør var at jeg trodde det ville bli lettere å få jobb innen det senere, og for at jeg var redd jeg ville bli dritt lei av å sitte å sy klær hverdag (noe jeg ble etterhvert, når jeg sydde hjemme) jeg var også redd dette bare var en liten hobby for meg selv.

Da jeg gikk 3 året på Interiør, fikk jeg ett større oppdrag enn å bare sy for meg selv. Det var en søt og hyggelig fotograf som ønsket å ha noen kjoler og diverse for gravide i studioet sitt. Jeg syntes det var så utrolig gøy å jobbe for henne, jeg ELSKET det. Det var noe helt annet enn å bare sy til seg selv. Etter det, så tenkte jeg mye på å heller gå denne veien isteden for interiør. Jeg er mye flinkerere å sy/designe klær enn interiør syntes jeg. 

Så akkurat nå, vil jeg begynne med å jobbe i en klesbutikk, noe jeg tror jeg vil tirves godt med! Jeg vil se hvordan det er å jobbe i en klesbutikk, hvordan alt i butikken funker og lære mer om klær. Så kan jeg sy på fritiden. Dette vil jeg starte med, og kanskje etterhvert lage mitt eget klesmerke! hehe, neida.. Joda. Hadde vært kult da.

Jeg angrer absolutt ikke på at jeg valgte å gå videre på Interiør. Jeg har lært og opplevd så utrolig mye! Og blitt kjent med en herlig gjeng! Kanskje det er noe innen dette jeg til slutt ender opp med? Hvem vet.. 


hits