ckristiansen -


"MEN JEG KOMMER JO TILBAKE"

Klokken er rundt  23.00 og jeg reiser meg fra sengen, og hvisker til Daniel "Du, jeg går inn å sover med Leon, jeg" Jeg får ett trøtt svar tilbake "okei, greit det." Han vet og skjønner hvorfor. Så jeg sniker meg ut av sengen, gjennom kjøkkenet og stuen. Åpner døren til Leon sakte, og fortsetter videre oppi sengen til Leon. Det søte ansiktet hans ligger mot mitt, og jeg ligger å ser på den pitte lille nesen hans, de fine leppene hans og de sjokke gode bolleskinnene, mens jeg stryker han på handen. Jeg får lyst til å grine, grine av glede for at han er så herlig og fin som han er! Og for tristhet, for dagen etter skal jeg si "Snakkes om 3 uker da, Leon."

Klokken 04.00 våkner jeg av en glad og overasket stemme, Leon lener seg over meg og sier "Hei mamma, hvorfor sover du her da?" "Fordi imorgen skal jo du reise til pappa, og da kan ikke mamma se deg på 3 uker" Leon tar begge hendene sine på skinnenene mine og kverker fjeset mitt, så jeg ligger der med en liten fiske munn. "Men jeg kommer jo tilbake" svarer han med det store søte smilet hans! Jeg ler og sier "Jaa, jeg vet det, beib!" Og gir han en stor kos! 

Før vi begge sovnet igjen, lå jeg og Leon å snakket om hvor kjekt han skulle få det hos pappa i 3 hele uker! Han skulle IHVERTFALL hoppe på trampolinen han fikk til bursdagen sin!

Jeg er alltid redd for at han skal bli lei seg når jeg går ifra han, så jeg passer alltid på å oppmuntre han før jeg drar. Uansett om det er til barnehagen eller til pappaen sin. Det er så forferdelig å dra fra en gråtende Leon! Det er noe av det værste jeg vet om altså! Jeg er sikker på at de fleste mødre og fedre kjenner seg igjen i det. Heldigvis er ikke dette noe som skjer så alt for ofte! Jeg vet ikke helt hvordan det er å ha separerte foreldre, men jeg tror og skjønner at det ikke hadde vært noe kjekt om man skal ha dårlig samvittighet, eller savne den andre foreldren når en er hos den andre og skal ha det kjekt.  

Huff, jeg håper bare disse ukene går fort fy!  


hits