ckristiansen -


LEON PUSSER OPP!

Været var endelig rundt ok fint denne dagen, noe vi ikke var helt forberedt på. Så jeg og Leon visste ikke helt hva vi skulle finne på. Det fant jeg fort ut da han kom rullende med skateboardet sitt. "Mamma, se dette kule trikset her da!" Han hopper og trikser på brettet, og brettet snus opp ned. "Oi, se Leon! Brettet så ikke så bra ut under!" Vi begge var ganske enig i det, så vi fant ut at vi skulle pusse det opp litt!Jeg er så glad for at Leon liker å hjelpe til, med alt mulig! Han er så interessert i å lære. Om det er mat, baking, fikse bil, motosykler, og ja eller dette! Han er like interessert uansett hva, ihvertfall om det er noe han aldri å gjort før. Det er så gøy å se!

Dette er hva vi fikk gjort, den dagen! Så gleder jeg meg å vise resultatet av brettet! Leon fikk velge farger selv! Så klart ble det yndlingsfargen hans, noe det alltid blir når han får velge farge! Hehe "Blåååå, for det er min yndlingsfarge!" 

Jeg fikk tatt noen bilder av ferdig resultat av brettet, sammen med Leon idag! Og det ble så døds kult! Er SÅ stolt! Jeg håper jeg får vist dere i morgen! 


hits