ckristiansen -


FRA MAMMA HJERTET!

Leon er reist til faren sin for helgen. Og jeg savner han så mye! Jeg og Leon har ett så utrolig godt forhold, og håper bare det varer forbi tennårene også. Jeg elsker å ha han rundt meg, selv de dagene han er SÅ utrolig irriterende, og han syntes det er SÅ gøy å plage meg! Det er som oftest kjempe gøy, og jeg pleier plager tilbake. Men av og til, er jeg LITT opptatt! Men ler nesten bare av det i etter tid. Vi har ett så spesielt forhold, vi elsker å plage hverandre! Når en av oss begynner, så fortsetter den andre som oftest. Litt leke slossing, jeg er batman og han er spiderman! Jeg er sterk, men han er verdens sterkeste! Litt harde gode klemmer, og litt kiling på magen! Ett par spiderman triks og morsomme kommentarer. Nei.. han er vittig! 

Vi begge har vell godt av å savne hverandre. Er godt å levere han til pappaen sin, når jeg ser han gleder seg så mye og er så spent på nye opplevelser med far og bestemor, og resten av gjengen. De aller beste dagene i uken, er å få han hjem igjen. Og høre setningen Leon alltid sier når han trakker foten over dørkarmen "Hjem, kjære hjem!"
 
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Loveyou #Hjemkjærehjem #Kjærlighet #Mor #Sønn #Mamma #Mammablogg

 


hits