ckristiansen -


"ER DU GRAVID ELLER?"

Deilig! Imponert av meg selv nå, jeg har gått 2 fjell turer denne månden og målet er 15 ganger ut måneden! Du tenker sikkert herregud, imponert av bare to turer? Hehe, ja! Jeg er det, for jeg har hatt denne planen i hode LENGE og endelig har jeg klart å begynne! Jeg blir stolt om jeg klarer 10 turer ut måneden, skuffet hvis ikke(!) 

Det er så deilig å ta seg en tur på fjellet for tiden. I sommer har jeg kost meg litt for mye, og fått litt ekstra sommer-fett rundt magen! Hehe, alle trener og trener for å få sommer kroppen, mens jeg bare feiter meg opp. Gikk opp for meg at jeg burde gjøre noe med det, etter at to av brødrene mine spørte om jeg var blitt gravd (!) Hehe, men den største grunnen til at jeg begynner å gå på fjell turer er fordi jeg vil komme i bedre form, for formen er elendig!! Jeg liker ikke trening og treningsenter, det er så utrolig kjedelig. Men fjell tur og sykkel tur er bra, det er koselig! Endre litt på kostholdet, fjerne brus og snop og diverse fra handlelisten, og bevege meg litt å gå noen turer i uken, håper jeg bedrer på formen. Og om den så kalte "gravide" magen min forsvinner litt, så er det bare ett pluss!

Og takk til mine litt for ærlige brødre som fikk meg til å starte! Hehe. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Fjell #Fjelltur #Natur #Høst #September #Mamma #Mammablogg


hits