ckristiansen -


UKENS....

Enda en uke går mot slutt, og i morgen startes det en ny! Det har vært en fin uke, hvor jeg har fått unna gjort en hel del! Helt klar for en ny uke med nye muligheter nå! :-D Jeg vil legge med litt høydepunkter og nedturer for denne uken.

UKENS HØYDEPUNKT: Haha, rett´n og slett´n at min bror spørte om jeg var blitt gravid... Fordi jeg nemelig klarte å innse at jeg var nødt til å gjøre noe med de ekstra kiloene og den utrolig dårlige formen min! Så fjell turer er startet! Lyderhorn 15 ganger ut September! (Jeg tror jeg satt ett litt for stort mål akuratt der!!) Hehehe, vi får se! 
UKENS SNAPSHAT BILDE: 
Hehehe, jah... Det må jo være dette bildet:


UKENS SANG: 
Apa sangen fra vennebyen så klart... Settes på fult hvergang vi setter oss i bilen! Haha, litt fengende da! Sånn er det med en 3 åring! Teksten i sangen: Jeg er tøff- jeg er rask- jeg er kul- og smart. Hver gang sangen er ferdi så spør jeg Leon : "Du, jeg er litt kulere enn apa vell?" Leon: " Nei, mamma! Jeg og apa er kulest i hele verden!" (!) Jeg vet han syntes jeg er kulest, han sier det bare for å plage.....


UKENS NEDTUR: At Leon syntes Apa fra vennebyen er kulere enn meg... Hehe, neida.. Det var en dag Leon heller ville være hjemme med meg istedenfor i barnehagen.. Noe som ikke helt passet den dagen, så jeg måtte forlate en fortvilet gråtende Leon fra barnehagen. Huff, dere foreldre der ute, vet hvor utrolig trist og kjipt det er måtte gjøre det! Etter 5 min med dårlig samvittighet og sukkende mamma, fikk jeg melding fra barnehagen om at han koser seg, og holdt på tegne tegning til meg! 

 
UKENS GULLKORN: Som skrevet over, var det en dag Leon ikke hadde så lyst til å være i barnehagen. Da jeg kom å hentet han, og vi satte oss i bilen for å kjøre hjemover startet samtalen med:

Jeg: "Du, Leon? Hvorfor begynte du å grine når mamma måtte dra i dag da?"  
Leon: "Det var fordi... Fordi jeg elsker deg så mye, mamma" 

Hehe.. Han er da herlig <3

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Håper dere alle har hatt en fin uke! <3 


hits