ckristiansen -


3/15 FJELL TURER!Pjuh! Vet ikke hvorfor, men i dag var det så utrolig tungt å gå opp. Starten var veldig tung i forhold til de andre gangene jeg har gått opp! Men jeg var ikke like andpusten når jeg var nådd toppen, som jeg var de første gangene. Da klarte jeg ikke stå oppreist engang, måtte sette meg med en gang å få pusten tilbake. Det var godt å ikke være så sykt andpusten på toppen. Deilig tur vær var det i dag også. 

Har fått godeste gull gutten min hjem i dag også!! Fra barnehagen til Leon kan man se fjellet jeg går opp på, så jeg viste og fortalte Leon at jeg har vært der oppe i dag. Så sa han "Det vil jeg også!" Det har ikke akkurat vært så veldig vellykket de gangene jeg har prøvd å ta han med på noen små turer, da men... Haha, jeg får prøve å dra han med meg en dag opp en dag, kanskje han imponerer meg!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Natur  #Fjelltur  #Topptur  #Mammablogg  #Syblogg  #Hverdag


hits