ckristiansen -


SKAL BLI SJOKK OG GOD.... IGJEN!

Store gode Leon skal endelig bli storebror! Vi kan nesten ikke vente med å få hilse på lillebror i magen. Leon gleder seg så masse, og elsker å se på bilder av utviklingen til lillebror, på appen Gravid&baby, hvor man kan se bilder av fosteret for hver uke. 

Det er ikke lenge siden det kom 3 nye familie medlemmer i familien våres, så det er kjekt å se at Leon skjønner så mye etter at tantene hans først hadde kjempe stor mage, og plutselig ble magen borte, og en liten baby tilstede. Så er ikke så rart at lille han skjønner så godt at det ligger noe inni magen min, og at han snart skal komme ut.

Vi har gjort til vane at han synger natta sang til lillebror hver kveld, så han ligger med hode oppå magen min og synger lillekatte pus mens han stryker meg på magen! Hehe, kjempe søt! Han bryr seg så mye om lillebror i magen, og det er så godt å se! Varmer mamma hjertet. 
Jeg prøver så godt jeg kan å forberede Leon på at det vil komme en liten baby i huset, som kommer til å være der for alltid. Vil ikke at han skal bli sjalu og ikke ville ha lillebror tilstede. Selvom det virker som han ikke vil bli sjalu og sånn nå, så vet man jo aldri. Så klart, det vil nok komme noen perioder hvor han vil være litt sjalu, og det skjønner jeg jo! Han som har vært ene og alene med full oppmerksomhet i 3,5 år! Men håper bare han vil vise mye kjærlighet og passe på lillebroren sin, isteden for å skyve han vekk og ikke være noe interessert i han pga sjalusi.

Blir spennende med en ny hverdag, og se hvordan Leon takler storebror rollen! Gleder meg så mye!  


hits