ckristiansen -


HELGEN ER SLUTT, OG NY UKE ER STARTET


         Processed with VSCOcam with a5 preset     

En deilig og koselig helg er over, og nå er en ny uke startet. I helgen dro vi spontant å kjøpte seng til lille Dennis! Så mens Leon var noen timer hos sin mormor og mini tantene, så skulle jeg og Daniel se om vi fikk plass til grind sengen på soverommet... noe som IKKE var en lett oppgave. Rommet var bare ett få cm for smalt til at vi skulle klare å snu den store sengen våres, uten å måtte demontere og mye mer arbeid måtte til, bare masse masse stress! Haha. Det ble i hvertfall en bedre løsning på rommet enn første og andre løsning da, så vi sa oss fornøyd.

Stolte Leon fortalte at han skal bli storebror da vi kom til frokost bordet i barnehagen idag. Både han og andre i barnehagen var helt enig i at han kom til å bli en god storebror! Hehe. 

Håper dere har hatt en fin start på uken :-)
3/15 FJELL TURER!Pjuh! Vet ikke hvorfor, men i dag var det så utrolig tungt å gå opp. Starten var veldig tung i forhold til de andre gangene jeg har gått opp! Men jeg var ikke like andpusten når jeg var nådd toppen, som jeg var de første gangene. Da klarte jeg ikke stå oppreist engang, måtte sette meg med en gang å få pusten tilbake. Det var godt å ikke være så sykt andpusten på toppen. Deilig tur vær var det i dag også. 

Har fått godeste gull gutten min hjem i dag også!! Fra barnehagen til Leon kan man se fjellet jeg går opp på, så jeg viste og fortalte Leon at jeg har vært der oppe i dag. Så sa han "Det vil jeg også!" Det har ikke akkurat vært så veldig vellykket de gangene jeg har prøvd å ta han med på noen små turer, da men... Haha, jeg får prøve å dra han med meg en dag opp en dag, kanskje han imponerer meg!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Natur  #Fjelltur  #Topptur  #Mammablogg  #Syblogg  #Hverdag
UKENS....

Enda en uke går mot slutt, og i morgen startes det en ny! Det har vært en fin uke, hvor jeg har fått unna gjort en hel del! Helt klar for en ny uke med nye muligheter nå! :-D Jeg vil legge med litt høydepunkter og nedturer for denne uken.

UKENS HØYDEPUNKT: Haha, rett´n og slett´n at min bror spørte om jeg var blitt gravid... Fordi jeg nemelig klarte å innse at jeg var nødt til å gjøre noe med de ekstra kiloene og den utrolig dårlige formen min! Så fjell turer er startet! Lyderhorn 15 ganger ut September! (Jeg tror jeg satt ett litt for stort mål akuratt der!!) Hehehe, vi får se! 
UKENS SNAPSHAT BILDE: 
Hehehe, jah... Det må jo være dette bildet:


UKENS SANG: 
Apa sangen fra vennebyen så klart... Settes på fult hvergang vi setter oss i bilen! Haha, litt fengende da! Sånn er det med en 3 åring! Teksten i sangen: Jeg er tøff- jeg er rask- jeg er kul- og smart. Hver gang sangen er ferdi så spør jeg Leon : "Du, jeg er litt kulere enn apa vell?" Leon: " Nei, mamma! Jeg og apa er kulest i hele verden!" (!) Jeg vet han syntes jeg er kulest, han sier det bare for å plage.....


UKENS NEDTUR: At Leon syntes Apa fra vennebyen er kulere enn meg... Hehe, neida.. Det var en dag Leon heller ville være hjemme med meg istedenfor i barnehagen.. Noe som ikke helt passet den dagen, så jeg måtte forlate en fortvilet gråtende Leon fra barnehagen. Huff, dere foreldre der ute, vet hvor utrolig trist og kjipt det er måtte gjøre det! Etter 5 min med dårlig samvittighet og sukkende mamma, fikk jeg melding fra barnehagen om at han koser seg, og holdt på tegne tegning til meg! 

 
UKENS GULLKORN: Som skrevet over, var det en dag Leon ikke hadde så lyst til å være i barnehagen. Da jeg kom å hentet han, og vi satte oss i bilen for å kjøre hjemover startet samtalen med:

Jeg: "Du, Leon? Hvorfor begynte du å grine når mamma måtte dra i dag da?"  
Leon: "Det var fordi... Fordi jeg elsker deg så mye, mamma" 

Hehe.. Han er da herlig <3

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Håper dere alle har hatt en fin uke! <3 
"ER DU GRAVID ELLER?"

Deilig! Imponert av meg selv nå, jeg har gått 2 fjell turer denne månden og målet er 15 ganger ut måneden! Du tenker sikkert herregud, imponert av bare to turer? Hehe, ja! Jeg er det, for jeg har hatt denne planen i hode LENGE og endelig har jeg klart å begynne! Jeg blir stolt om jeg klarer 10 turer ut måneden, skuffet hvis ikke(!) 

Det er så deilig å ta seg en tur på fjellet for tiden. I sommer har jeg kost meg litt for mye, og fått litt ekstra sommer-fett rundt magen! Hehe, alle trener og trener for å få sommer kroppen, mens jeg bare feiter meg opp. Gikk opp for meg at jeg burde gjøre noe med det, etter at to av brødrene mine spørte om jeg var blitt gravd (!) Hehe, men den største grunnen til at jeg begynner å gå på fjell turer er fordi jeg vil komme i bedre form, for formen er elendig!! Jeg liker ikke trening og treningsenter, det er så utrolig kjedelig. Men fjell tur og sykkel tur er bra, det er koselig! Endre litt på kostholdet, fjerne brus og snop og diverse fra handlelisten, og bevege meg litt å gå noen turer i uken, håper jeg bedrer på formen. Og om den så kalte "gravide" magen min forsvinner litt, så er det bare ett pluss!

Og takk til mine litt for ærlige brødre som fikk meg til å starte! Hehe. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Fjell #Fjelltur #Natur #Høst #September #Mamma #Mammablogg
OG NÅ HVA?

Heihei! 

Nå er jeg ferdi med skole og eksamener, og gud så deilig det er! Samtidig så utrolig skummelt! Hva skal jeg gjøre nå da?

Jeg har gått Interiør linjen på videregående og er nå ferdi utdannet som Interiør konsulent. Men jeg vil heller jobbe videre med klær, som har vært min interresse så lenge jeg kan huske. Da jeg jeg var ferdig med design og handtverk året, sto det mellom linjen interiør og utstillingsdesign, eller søm og tekstil. Jeg var veldig interresert i begge fagene, og det som gjorde at jeg valgte interiør var at jeg trodde det ville bli lettere å få jobb innen det senere, og for at jeg var redd jeg ville bli dritt lei av å sitte å sy klær hverdag (noe jeg ble etterhvert, når jeg sydde hjemme) jeg var også redd dette bare var en liten hobby for meg selv.

Da jeg gikk 3 året på Interiør, fikk jeg ett større oppdrag enn å bare sy for meg selv. Det var en søt og hyggelig fotograf som ønsket å ha noen kjoler og diverse for gravide i studioet sitt. Jeg syntes det var så utrolig gøy å jobbe for henne, jeg ELSKET det. Det var noe helt annet enn å bare sy til seg selv. Etter det, så tenkte jeg mye på å heller gå denne veien isteden for interiør. Jeg er mye flinkerere å sy/designe klær enn interiør syntes jeg. 

Så akkurat nå, vil jeg begynne med å jobbe i en klesbutikk, noe jeg tror jeg vil tirves godt med! Jeg vil se hvordan det er å jobbe i en klesbutikk, hvordan alt i butikken funker og lære mer om klær. Så kan jeg sy på fritiden. Dette vil jeg starte med, og kanskje etterhvert lage mitt eget klesmerke! hehe, neida.. Joda. Hadde vært kult da.

Jeg angrer absolutt ikke på at jeg valgte å gå videre på Interiør. Jeg har lært og opplevd så utrolig mye! Og blitt kjent med en herlig gjeng! Kanskje det er noe innen dette jeg til slutt ender opp med? Hvem vet.. 
TIDEN FLYR AV GÅRDE!

Heihei! 

Tiden flyr jo bare av gårde! Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet! Spesielt når jeg syr! Herregud, jeg starter f.eks kl 19.00.  Jeg jobber og er i min egen lille verden, til jeg ser på klokken og klokken er 00.00 ! WHAT? Gad, er det noe jeg ønsker meg så er det flere timer i døgnet! Det er så utrolig mye jeg vil få gjort i løpet av dagene! Jeg klarer virkelig ikke å slappe av innvendig, når jeg vet det er mye som skulle blitt gjort.

De siste dagene har jeg ikke brukt så mye tid på det som betyr aller mest for meg, altså Leon og Daniel! Så igår hadde vi bare en familie dag, med bare oss og god mat! Selvom Leon begynte å tulle seg litte granne (trass alder vettu) så koste vi oss! Idag er det bare kjæreste tid med meg og min kjære! Så er det påann igjenn med masse jobbing! 

Disse to guttene her er jo bare ubeskrivelig herlige! Ord kan ikke beskrives hvor mye jeg elsker disse to! Daniel er bare så utrolig flink med lille Leon, og lærer han all verdens av f.eks bil merker, tar han med på å skru bil, motorsykler, fikse pc-er og alt mulig! Daniel kan sitte å fortelle Leon i evigheter om en liten ting som f.eks skal skrues på bilen, hva det er for noe og hvorfor den skal være der osv, mens Leon sitter med spisse ører og er så interresert i hva han forteller! De to der, har sammen laget sin egen lille verden hvor det er bare de to som lever i! 

 

Jeg gleder meg til å bli ferdi med jakken min, så jeg kan vise dere! Tiden har måtte bli brukt på andre ting enn jakken disse dagene! Jeg håper på å få tid til å jobbe med den imorgen! 
MINE TO ALLER FØRSTE KLESPLAGG!

Hvorfor jeg begynte å sy, eller hvordan, det var vell fordi det var en dame som sa til meg at jeg MÅTTE prøve det! Hun var helt i 100 og sa ´´Du må jo rett og slett bare begynne å sy!´´ Jeg sto med spørsmålstegn og skjønte ingenting, sy? jeg? hvorfor i helsikken skal jeg begynne å SY? Hvorfor skal jeg sitte der som en gammel dame å sy? Tenkte jeg, men det jeg svarte var ´ Eh, okei?´´ Hun ´´Ja, du må rett å slett bare skaffe deg en maskin og sette deg ned å sy klær.´´ Denne damen er synsk da. Ja, tro det eller ei! Jeg tror på sånt! Hehehe. 

Noen uker/månder senere, letet jeg etter en kjole jeg ville ha som jeg ikke fant noen steder. Og når jeg var på shopping så var det alltid en feil ting på kjolene jeg så på, jeg var dritt lei av det! Noen uker eller månder senere så kom jeg på det hun sa. Og sa til meg selv ´´ja faen da, får vell prøve det der hun sa da!´´ Jeg fikk låne min tante sin maskin, søkte på nettet hvor man kunne få kjøpt tekstilstoff. Fant ut at jeg kunne få kjøpt det på Stoffogstil, satte meg ned med maskinen å begynte å sy! 

Etter en del banning og steiking så ble resulatet en lilla kjole som du ser på bildet til venstre:Så klart, jeg hadde ALDRI gått med den nå! Dette er 5 år siden! Haha! Og min aller første hjemme sydde klesplagg! Men jeg er stolt av den, FORDI det er den aller første kjolen jeg sydde, og fordi da jeg startet hadde jeg null erfaring på hvordan det skulle gjøres! Det eneste jeg fikk var en 10 minutters opplæring av min tante på hvordan sy maskinen fungerte. Ellers hadde jeg NULL peiling.

Det rosa skjørtet og den hvite toppen var det 2. klesplagget jeg sydde. Det er jeg også litt stolt av, for det var faktisk drit fint! Hehe! Vil lage ett til sånt skjørt nå til sommeren!

Så jeg har lært meg selv oppgjennom, også fant jeg ut etter en liten stund jeg hadde holdt på med dette, at man kunne finne mange forskjellige videoer på youtube som viser hvordan man kan lage f.eks en genser, kjole eller bukse. Så jeg har lært mye der også. Man lærer best av å lære selv! (det gjør jeg ihvertfall.) Jeg har gått 14 år på skole, for å lære. Og det jeg er aller flinkest til er noe jeg lærte helt på egen hånd. Uten lærer, uten noen. 

Etter en stund jeg hadde holdt på med dette, så fikk jeg flashback fra da jeg var liten, og var med min mamma på shopping. Så husker jeg at jeg sa ´´Når jeg blir stor, skal jeg sy sånne klær.´´ Jeg var så liten, men husker det så godt nå! Og det værste er, at nå gjør jeg det! Hehe, det er rart! 
FREDAGS MORGEN

God morgen! Da er frokosten kommet på plass i magene våre! Nå tenkte jeg at jeg og Leon skal ta oss en liten sykkel tur og mate duene nå straks, og ta med oss litt kjeks og smoothie! Vi begge glemte å lage smoothie igår, Leon kom på det igår da jeg hadde lagt han oppi sengen og var på vei ut døren. ´´Mammaaa, vi glemt å lage smoothie!´´ Da lovet jeg at vi skulle ta å lage smoothie i dag. Etter det drar han videre til faren sin, og jeg må ut å jobbe med noen sy bestillinger og lage gaver til en kommende liten baby jente! Jeg har også noen bord kort som skal gjøres ferdi denne helgen, så blir ikke en avslappet helg på meg for å si det sånn! Men det er kjekt det! Ha en super fin dag alle sammen! 

 
NYDELIG DAG!

For en herlig dag det har vært idag! Daniel (samboer) kom hjem med ny grill, grill mat og vannmelon til oss. Og flinke Leon har fått øvd seg på potte trening idag, og gått med truse i hele dag! Stolt gutt, som klarte å gå på do selv i hele dag, uten å tisse i trusen. Og ikke minst, det nydelige været! Guuu, så vi gleder oss til sommer!

 
Leon har ikke vist noe innteresse for å gå på do/potte tidligere, han har testet ut potten en gang, og da ville han heller ha bleien på. Jeg ble så glad da han selv ville sitte seg på do, jeg ble faktisk glad da han nektet å ha på bleie når han skulle legge seg! Selvom det ble noen sure miner fordi han måtte ha den på! For jeg har ventet så lenge på at han skal bli klar for det. Endelig skjer det noe! STOLT MAMMA og stolt liten gutt, som skulle ringe alle å fortelle at han klarte det.

Hvordan har deres dag vært, i dette strålende været?
LOVE TO WORK

Jeg er snart ferdig med test stoffet jeg skulle lage skjørt av, har bare litt jobb med overdelene igjen! Bilder av skjørtet blir nok å komme allerede senere idag! Gleder meg til å vise dere. Jeg likte mønsteret veldig veldig godt! Så det skal shoppes mer av! Jeg har kjøpt ett annet stoff også som jeg har laget nesten samme skjørt av, det er med FARGER! Hehe, LITT i tvil på det!

Min snille bror og samboer låner vekk litt plass til meg i den nye leiligheten dies, siden jeg har ikke så mye plass hjemme. Syntes det er ganske greit å ha en annen plass enn hjemme å jobbe på. Jeg føler jeg får jobbet så mye mer en annen plass. Hjemme er det så enkelt å plutselig dulle med noe annet.
VELKOMMEN

Hei hei og velkommen til min blogg!

Da har jeg valgt å starte blogg igjen! Grunnen til det er fordi det var ett par stykker som spurte meg så mye om jeg ikke kunne begynne igjen, og til slutt så fant jeg ut at jeg ville prøve igjen. Jeg var mye flinkere med å ta bilder, noe som er veldig kjekt å se tilbake på. Så derfor valgte jeg å starte en ny blogg. Jeg blogget forresten en liten tid da jeg gikk gravid med min sønn, for de som ikke visste det.

Det vil for det meste bli lest om min lille familie og hyggelige øyeblikk i hverdagen våres. Vil også dele min hobby og prosjekter med dere, jeg elsker å være kreativ. Jeg syr masse klær, og lager forskjellige små møbler, liker også å pusser opp gamle møbler, så mye av det blir lagt ut på bloggen her.

 

Veldig hyggelig at du vil ta en titt på bloggen min!

Snakkes!

 
Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


hits