ckristiansen -


BABY SHOWER- BLEIEKAKEVar ikke den bare kjempe søt?! Jeg tenkte at det sikkert var mange som kom til å lage bleiekake, og jeg er jo en av dem som vil lage det. Hadde ikke vært så kult med 10 sånne kaker, så jeg fant ut at jeg heller kunne lage en litt annerledes bleie gave, og sånn ble resultatet! Bleier vill hun tok aldri fått nok av uansett! Den var kjempe lett å lage også, beskrivelse på hvordan finnes på youtube! Det som var kjipt var at jeg glemte å lage hatt til den fine storken min! Haha, huff! Irriterte meg noe grenseløst i ettertid...  Var nesten sånn at jeg hadde lyst å kjøre fra Trondheim og hjem igjen til Bergen for å feste på hatten! Hadde jo også tenkt å sy noen klær til lille prinsen, men det måtte jeg bare innse at jeg ikke fikk tid til... Menmen, jeg ble fornøyd, og håper hun også ble det! 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Babyshower #Bleiekake #Diapercake #Inspiration #Inspirasjon #Prins #Blogg #Mammablogg 
SKATE BOY!

Åååh! Ble ikke brette bare døds kult? Leon ble så fornøyd! Tusen tuuusen takk for hjelpen til gode søte Margit! Hadde ikke fått brette så bra uten henne! Vi er såå fornøyde! Det eneste vi mangler er nye hjul! Jeg aner ikke hvor jeg kan få tak i hjul som passer til dette lille brettet! Hvis noen vet så gi en lyd!!  

-Hva syntes du om brettet?
DIY-SLØYFE KLEMME/HÅRBÅND

Tenkte å vise dere en enkel måte å lage en liten søt sløyfe på. Det dere trenger er stoff, trå, nål, lim og klemme (om det er klemme som skal lages.) eller ett strikk (om det er hårbånd som skal lages)

 

Klipp ut to stoff biter (jMålene jeg brukte er 9 cm lang og 6cm brei)

 

Brett stoff bitene på midten (rett mot rett) og sy på siden som er åpen;

 

Brett over igjen på rette siden så den ser slik ut;

 

Så bretter du begge stoff bitene på midten sånn;

 

Så tar du en liten stoff bit rundt og syr sammen bak;

 

Lim på en klemme bak;

 

Eller sy på ett strikk;Lag en til din datter, søster eller kanskje tantebarn, en sløyfe som ingen andre har! :-D Akkurat denne ble laget til dukken til Leon (selv om den er en gutt, høhø) Jeg lovet han at jeg skulle lage noe klær osv til dukken hans! Hehe DIY- BLOMST KLEMME

Heihei!

Tenkte å vise dere en super søt og super lett liten DIY. Denne tar under 10 min å lage, veldig lett! Det du trenger er litt tekstil stoff, nål, tråd og lim! 

Det første du gjør er å klippe ut 3 (eller fler) sirkler:

 

Så bretter du dem på midten og syr rundt kanten, som vist under:

 

Etter det er gjort, strammer du tråden ved å dra i den. Da ser det slik ut:

 

Så fester du de to hjørnene sammen med nål og tråd. Så kan du sy på en perle i midten eller hva du ville ønsket. Og fester klemmen på baksiden med lim.

 

Og taaadaa:En døds søt blomst klemme ble resultatet. Kan være en nydelig gave til en liten baby jente.

Hva syntes dere? Lik og del gjerne videre! <3 


hits