ckristiansen -


24 UKER- MAGE BILDE-Termin: 1. Mai 

- På vei: 24 uker 

- Igjen til termin: 16 uker  <3

- Kjønn: Liten prins <3

Navn:  Det er vi nesten helt sikker på at blir Dennis. 

- Hodet ned: Det flytter seg nok hele tiden :p

Hodet festet: Ånei! Tidlig det nå.

- Aktivitet innenifra: Ja, men ikke så mye som med storebror i magen. Men de ´´store´´ bevegelsene har endelig begynt å komme. Har ventet så lenge på det, er så godt når han beveger seg inni der! 

- Babyens søvnmønster: Det er mye liv når jeg først setter meg ned i sofaen på kveldene, også om morgenen før hverdagen starter.

- Utålmodig:  Ja, jeg er litt utålmodig! Gleder meg så mye til han kommer, og til å se hvordan Leon vil takle storebror rollen!

- Vektøkning:  2 kg

- Vann i kroppen/Hevelser: Nei, håper ikke jeg vil bli plaget med det denne gangen! Da jeg var gravid med Leon mot slutten, så hadde jeg elefant bein og armer! Herregud, helt forferdelig.

- Søvn: Søvnen den helt ute på tur.. Aner ikke hvorfor, men jeg kan telle med to hender hvor mye søvn jeg har fått de 4 siste nettene. Er nesten redd jeg skal kollapse til slutt, selvom jeg ikke er så veldig trøtt. Men har bare aldri hatt så lite søvn før. 

- Neste kontroll:  Kontroll 18 Januar.  

- Barnerom: Det vil han nok ikke få med det første. Har bare to soverom i leiligheten hvor jeg bor i, så når han først skal ut av mitt rom, så blir det å dele rom med storebror. 

- Utstyr: Det eneste vi har bestilt er barnevogn.

- Mangler av utstyr:  Hehe, alt

- Strekkmerker: Det har jeg ikke fått noe mer av i dette svangerskapet. Håper ikke det blir noe heller. Leon etterlot seg nok av de sporene! Hehe

- Melk i brystene: Nja, nei.. Altså har ikke merket noe.

- Om fødselen: Gleder meg masse, så lenge det ikke blir keisersnitt!

- Plager: Huff, SURE OPPSTØT! Helt forferdelig ekkelt! Og det er noe jeg ikke var plaget med i første svangerskap. Ellers er formen og alt på topp.

- Oppegående: Ja.

- Sulten: Nei, ikke mer enn vanlig. Har alltid vært en liten matmons da.

- Dilla på: Salt. Får ofte ett kikk hvor jeg må spise noe salt! Som chips eller noe.

- Kynnere: Nei.

- Tungt:  Nei. Men merker jeg begynner å bli fortere andpusten, men graviditeten er ikke tungt enda ihvertfall.

 - Høygravid:  Nei, er ett par uker til det enda.

- Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt å tenke på enda.

- Humør: Hehehehe, stakkars Daniel! 
SKAL BLI SJOKK OG GOD.... IGJEN!

Store gode Leon skal endelig bli storebror! Vi kan nesten ikke vente med å få hilse på lillebror i magen. Leon gleder seg så masse, og elsker å se på bilder av utviklingen til lillebror, på appen Gravid&baby, hvor man kan se bilder av fosteret for hver uke. 

Det er ikke lenge siden det kom 3 nye familie medlemmer i familien våres, så det er kjekt å se at Leon skjønner så mye etter at tantene hans først hadde kjempe stor mage, og plutselig ble magen borte, og en liten baby tilstede. Så er ikke så rart at lille han skjønner så godt at det ligger noe inni magen min, og at han snart skal komme ut.

Vi har gjort til vane at han synger natta sang til lillebror hver kveld, så han ligger med hode oppå magen min og synger lillekatte pus mens han stryker meg på magen! Hehe, kjempe søt! Han bryr seg så mye om lillebror i magen, og det er så godt å se! Varmer mamma hjertet. 
Jeg prøver så godt jeg kan å forberede Leon på at det vil komme en liten baby i huset, som kommer til å være der for alltid. Vil ikke at han skal bli sjalu og ikke ville ha lillebror tilstede. Selvom det virker som han ikke vil bli sjalu og sånn nå, så vet man jo aldri. Så klart, det vil nok komme noen perioder hvor han vil være litt sjalu, og det skjønner jeg jo! Han som har vært ene og alene med full oppmerksomhet i 3,5 år! Men håper bare han vil vise mye kjærlighet og passe på lillebroren sin, isteden for å skyve han vekk og ikke være noe interessert i han pga sjalusi.

Blir spennende med en ny hverdag, og se hvordan Leon takler storebror rollen! Gleder meg så mye!  


hits