ckristiansen -


DÅPSKJOLE

Jeg var så heldig å få lov til å lage dåpskjole til min gode fetters datter. Og enda heldigere å få bli fadder til henne. Jeg husker da jeg lagde Leon sin dåpskjole, det var så utrolig gøy å kunne lage den akkuratt som jeg ville ha den, fant jo også ut i siste liten at jeg ville lage kjolen selv.. noe som er typisk meg... Godt jeg har bedre tid på meg nå. Hadde ikke trodd jeg skulle få lage en til altså, men jo, heldigvis! Og denne gangen ROSA <3  

Den er jo langt ifra ferdig nå. I dag skal lille prinsessen få prøve kjolen, så jeg er sikker på at den passer, hun vokser jo så fort. Så snart begynne å sy delene på plass! Gleder meg så mye til å se henne med ferdig sydd kjole, på dagen hennes. Hun er bare så utrolig nydelig og så herlig liten prinsesse! 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Dåpskjole #Hjemmesydd #Kjole #Rosa #Jentebaby #Prinsesse #Mammablogg #Syblogg 

 
SKJØRT LAGET PÅ 5 MIN!

 

Dette er jo bare verdens enkleste skjørt å lage da, men ;

Dette er ett "jeg skal i besøk i dag, og er lei klesskapet mitt" skjørt. Tekstilet var også ett spontant kjøp for litt siden, som jeg ikke aner hva skulle brukes til. Alt blir nå som oftest noe til slutt! 

 
NY JAKKE (UNDER PROSESS) !

Hei igjen dere! 

Jeg vil vise dere en ny jakke jeg har begynt på! (Jeg klarte ikke lavære!) Den er så døds kul (opp i hodet mitt.) Håper bare den blir like kul i virkeligheten når den er ferdi! Håper på å bli ferdig til mandag, så jeg kan vise dere hvordan den ser ut på!

Her er bilde av hvordan den ser ut nå:

Hva tenker dere? Vil den bli bra?:-D
DEN HJEMME SYDDE JAKKEN!

Det var en del som ønsket å se bilder av jakken på meg, så her slenger jeg ut ett par bilder. Ville egenlig vente til jeg fikk laget en ny og bedre jakke, men har ikke fått tid til å starte på den. Jeg lovet flere å legge ut bilder for noen dager siden, så det får bli med denne første jakken! Såå, hva syntes dere? :-D 

 

Lik gjerne Innlegget!:-)
EN TOPP (UNDER PROSESS)!Jeg har startet enda ett spontant prosjekt, dette skal bli en topp da. Startet på den i går, og denne skal jeg bruke litt tid på. Skal jobbe litt på den innmellom mens jeg holder på med bestillinger. Det dere ser på bildene over er bakdelen. Veldig uferdig! :-)

Ååh, hvis jeg ser ett antrekk, en flott topp eller noe. Så tenker jeg ´´ oij, den hadde vært døds kul om den hadde vært sånn og sånn´´ ´´shitt, det MÅ jeg prøve å lage´´ Jeg klarer ikke slutte å tenke på den før jeg begynner å lage den! Alt må jo bare skje med en gang! Huff, jeg må ta å roe meg ned litt! I hvertfall nå når jeg får så mye bestillinger!

Jeg har enda en jakke opp i hodet mitt som det klør i fingrene etter å lage! Heheh, får se hvor lenge jeg klarer å holde fingrene unna!

 

Har du noe du vil bestille? Ta kontakt på Charlotte@undlien.com  <3 
LITTLE BABY GIRL!

Åååh, det aller kjekkeste å sy er jo så klart bitte små baby klær. Alt blir jo nesten bare utrolig søtt, for alt er så lite! Huff, jeg har ikke godt av dette her! Blir så utrolig baby syk av å lage slike søte baby klær! Heheh. 

Gleder meg til lille babyen kommer til verden (2 baby jenter faktisk) Gleder meg til å se dem med plaggene jeg har laget til dem. De kommer til å bli super fin!

 

Følg meg gjerne på Facebook (HER) og på Instagram (HER) <3 
HJEMME SYDD JAKKE!

Jeg så en dame med en lignende jakke, den var så døds kul! Jeg måtte bare ha en sånn. Så jeg dro rett til arbeid å begynte å sy den. Hehehe! Har laget 1 jakke for en stund siden, og det gikk rett vest! Men var fast bestemt på at denne skulle jeg klare!

Jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg ville ha den, før jeg startet. Så jeg sydde den og endret på den underveis, så den ble ikke 100% riktig sydd, om jeg kan si det slik! Derfor skal jeg prøve å lage den på nytt, nå som jeg vet hvordan den skal være. Og hvordan jeg skal sy den. 

- Hva syntes dere? <3 Trykk gjerne på liker knappen under, om dere likte den :-D
DØDS KUL

Endelig kunne jeg begynne å sy en ting jeg har tenkt på i en evighet. Håper bare den blir like bra som den er oppi hodet mitt! Noe det ikke alltid blir... Men joda, denne skal bli bra. Jeg skal faktisk lage en lik en til Leon, om jeg har nok stoff til det. Det er ikke ofte jeg syr til minien, jeg har faktisk bare sydd en ting til han (tror jeg) så jeg tenkte at nå var det på tide med noe hjemme sydd til han også. Ååååh, gleder meg til å se den ferdig! Leon kommer til å bli døds kul, som han alltid sier. 

Ha en fin kveld videre folkens <3 
LITT FOR MYE?
Som skrevet tidligere, vil jeg gå med mer farger til sommeren. Da jeg gikk inn på stoff og stil så sa jeg til meg selv: Idag skal jeg komme ut med ett annerledes stoff, enn hva jeg er vandt med! Og det må jeg nå ihvertfall si at det klarte jeg! Haha. Jeg er ikke heelt sikker på om jeg liker det enda. Kanskje litt for mye? 

-Hva syntes du?
SOMMER SKJØRT

Her er resultatet på prøve stoffet! Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så bra! Jeg elsket mønsteret, syntes det var utrolig kult! 

Med lik stoff på toppen, så det ut som en kjole! Elsket det! Jeg skal lage mange flere forskjellige topper til dette skjørtet. Skal også kjøpe mer stoff av det mønsteret å lage flere sommer plagg av det. Likte det utrolig godt! 

- Hva syntes du? :-D


hits