ckristiansen -


MOR OG SØNN TID!

Hei alle sammen! Det er Torsdag og helg! Lang helg på både meg og Leon, og sikkert de fleste av dere! I morgen drar Leon til pappaen sin, så da vil jeg ha en koselig kveld med min herlige lille skapning, før han reiser. I dag skal vi dra på badeland! Noe Leon bare ELSKER! Da Leon var baby, tok bestemoren han med på babysvømming, etter han sluttet har vi alltid reist inn å badet ett par ganger i måneden, men nå har vi ikke vært der på en stund, så er på tide nå. Tenker vi skal ta en tur på Peppes å spise litt etter badingen! Vi ønsker dere alle sammen en riktig god lang helg!
DIY- BLOMST KLEMME

Heihei!

Tenkte å vise dere en super søt og super lett liten DIY. Denne tar under 10 min å lage, veldig lett! Det du trenger er litt tekstil stoff, nål, tråd og lim! 

Det første du gjør er å klippe ut 3 (eller fler) sirkler:

 

Så bretter du dem på midten og syr rundt kanten, som vist under:

 

Etter det er gjort, strammer du tråden ved å dra i den. Da ser det slik ut:

 

Så fester du de to hjørnene sammen med nål og tråd. Så kan du sy på en perle i midten eller hva du ville ønsket. Og fester klemmen på baksiden med lim.

 

Og taaadaa:En døds søt blomst klemme ble resultatet. Kan være en nydelig gave til en liten baby jente.

Hva syntes dere? Lik og del gjerne videre! <3 
UKENS MATPAKKER

Pleier du å bruke litt tid på matpakkene til barna dine, av og til? Det gjør jeg! Leon må ha mat pakke med til barnehagen hver Onsdag, og av og til er det veldig kjekt å lage noe uvanlig til han. Han syntes også det er veldig veldig kjekt! Hahaha, ikke alltid det blir like bra! Men Leon sier det er døds kult! Alt som teller er at han syntes det er kult og gøy! Dette er jo bare gøy for både meg og Leon! Hehe, liker å være litt kreativ jeg! 

 
DØDS KUL

Endelig kunne jeg begynne å sy en ting jeg har tenkt på i en evighet. Håper bare den blir like bra som den er oppi hodet mitt! Noe det ikke alltid blir... Men joda, denne skal bli bra. Jeg skal faktisk lage en lik en til Leon, om jeg har nok stoff til det. Det er ikke ofte jeg syr til minien, jeg har faktisk bare sydd en ting til han (tror jeg) så jeg tenkte at nå var det på tide med noe hjemme sydd til han også. Ååååh, gleder meg til å se den ferdig! Leon kommer til å bli døds kul, som han alltid sier. 

Ha en fin kveld videre folkens <3 
NYDELIG DAG!

For en herlig dag det har vært idag! Daniel (samboer) kom hjem med ny grill, grill mat og vannmelon til oss. Og flinke Leon har fått øvd seg på potte trening idag, og gått med truse i hele dag! Stolt gutt, som klarte å gå på do selv i hele dag, uten å tisse i trusen. Og ikke minst, det nydelige været! Guuu, så vi gleder oss til sommer!

 
Leon har ikke vist noe innteresse for å gå på do/potte tidligere, han har testet ut potten en gang, og da ville han heller ha bleien på. Jeg ble så glad da han selv ville sitte seg på do, jeg ble faktisk glad da han nektet å ha på bleie når han skulle legge seg! Selvom det ble noen sure miner fordi han måtte ha den på! For jeg har ventet så lenge på at han skal bli klar for det. Endelig skjer det noe! STOLT MAMMA og stolt liten gutt, som skulle ringe alle å fortelle at han klarte det.

Hvordan har deres dag vært, i dette strålende været?
LITT FOR MYE?
Som skrevet tidligere, vil jeg gå med mer farger til sommeren. Da jeg gikk inn på stoff og stil så sa jeg til meg selv: Idag skal jeg komme ut med ett annerledes stoff, enn hva jeg er vandt med! Og det må jeg nå ihvertfall si at det klarte jeg! Haha. Jeg er ikke heelt sikker på om jeg liker det enda. Kanskje litt for mye? 

-Hva syntes du?
EN APEKATT TIL KVELDS

Idag var ønsket en apekatt til kvelds! (Fra Leon altså!) Dette er jo bare kjempe gøy! Både for meg og for Leon! Hehe. Imorgen ønsket han seg en fiske skive, så da må jeg planlegge hvordan den skal lages (er ikke akkurat så vanskelig med en fisk da, men) 
MINI BAKEREN

Leon har fått seg ett eget bakesett, så da måtte vi lage muffins. Han fikk pynte dem helt selv! Han var såå stolt, og det var så kjekt å se at han koste seg så mye! Selvom det ble MYE gris, så var det verdt det altså! Så nå blir det mye baking og mat laging på småen!   


Se på stolte gutten! Han er herlig! 
SOMMER SKJØRT

Her er resultatet på prøve stoffet! Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så bra! Jeg elsket mønsteret, syntes det var utrolig kult! 

Med lik stoff på toppen, så det ut som en kjole! Elsket det! Jeg skal lage mange flere forskjellige topper til dette skjørtet. Skal også kjøpe mer stoff av det mønsteret å lage flere sommer plagg av det. Likte det utrolig godt! 

- Hva syntes du? :-D
LOVE TO WORK

Jeg er snart ferdig med test stoffet jeg skulle lage skjørt av, har bare litt jobb med overdelene igjen! Bilder av skjørtet blir nok å komme allerede senere idag! Gleder meg til å vise dere. Jeg likte mønsteret veldig veldig godt! Så det skal shoppes mer av! Jeg har kjøpt ett annet stoff også som jeg har laget nesten samme skjørt av, det er med FARGER! Hehe, LITT i tvil på det!

Min snille bror og samboer låner vekk litt plass til meg i den nye leiligheten dies, siden jeg har ikke så mye plass hjemme. Syntes det er ganske greit å ha en annen plass enn hjemme å jobbe på. Jeg føler jeg får jobbet så mye mer en annen plass. Hjemme er det så enkelt å plutselig dulle med noe annet.
VELKOMMEN

Hei hei og velkommen til min blogg!

Da har jeg valgt å starte blogg igjen! Grunnen til det er fordi det var ett par stykker som spurte meg så mye om jeg ikke kunne begynne igjen, og til slutt så fant jeg ut at jeg ville prøve igjen. Jeg var mye flinkere med å ta bilder, noe som er veldig kjekt å se tilbake på. Så derfor valgte jeg å starte en ny blogg. Jeg blogget forresten en liten tid da jeg gikk gravid med min sønn, for de som ikke visste det.

Det vil for det meste bli lest om min lille familie og hyggelige øyeblikk i hverdagen våres. Vil også dele min hobby og prosjekter med dere, jeg elsker å være kreativ. Jeg syr masse klær, og lager forskjellige små møbler, liker også å pusser opp gamle møbler, så mye av det blir lagt ut på bloggen her.

 

Veldig hyggelig at du vil ta en titt på bloggen min!

Snakkes!

 


hits