ckristiansen -


TIDEN FLYR AV GÅRDE!

Heihei! 

Tiden flyr jo bare av gårde! Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet! Spesielt når jeg syr! Herregud, jeg starter f.eks kl 19.00.  Jeg jobber og er i min egen lille verden, til jeg ser på klokken og klokken er 00.00 ! WHAT? Gad, er det noe jeg ønsker meg så er det flere timer i døgnet! Det er så utrolig mye jeg vil få gjort i løpet av dagene! Jeg klarer virkelig ikke å slappe av innvendig, når jeg vet det er mye som skulle blitt gjort.

De siste dagene har jeg ikke brukt så mye tid på det som betyr aller mest for meg, altså Leon og Daniel! Så igår hadde vi bare en familie dag, med bare oss og god mat! Selvom Leon begynte å tulle seg litte granne (trass alder vettu) så koste vi oss! Idag er det bare kjæreste tid med meg og min kjære! Så er det påann igjenn med masse jobbing! 

Disse to guttene her er jo bare ubeskrivelig herlige! Ord kan ikke beskrives hvor mye jeg elsker disse to! Daniel er bare så utrolig flink med lille Leon, og lærer han all verdens av f.eks bil merker, tar han med på å skru bil, motorsykler, fikse pc-er og alt mulig! Daniel kan sitte å fortelle Leon i evigheter om en liten ting som f.eks skal skrues på bilen, hva det er for noe og hvorfor den skal være der osv, mens Leon sitter med spisse ører og er så interresert i hva han forteller! De to der, har sammen laget sin egen lille verden hvor det er bare de to som lever i! 

 

Jeg gleder meg til å bli ferdi med jakken min, så jeg kan vise dere! Tiden har måtte bli brukt på andre ting enn jakken disse dagene! Jeg håper på å få tid til å jobbe med den imorgen! 
NY JAKKE (UNDER PROSESS) !

Hei igjen dere! 

Jeg vil vise dere en ny jakke jeg har begynt på! (Jeg klarte ikke lavære!) Den er så døds kul (opp i hodet mitt.) Håper bare den blir like kul i virkeligheten når den er ferdi! Håper på å bli ferdig til mandag, så jeg kan vise dere hvordan den ser ut på!

Her er bilde av hvordan den ser ut nå:

Hva tenker dere? Vil den bli bra?:-D
KINO DATE- MAMMA OG LEON!

Heihei! 

I dag er det ynglingsdagen til Leon! Altså LØRDAG!!! Jeg tenkte å ta han med meg på en liten kino date! Hans aller første kino tur. Det er alltid like kjekt å ta han med på nye opplevelser. Det blir spennede å se om han vil like det, og om han kommer til å sitte i ro. Han er jo veldig glad i å se på film da, og er veldig vandt med høye lyder. Håper det går fint, ellers er det nå bare å dra hjem igjen. Siden det er lørdag så skal han få snope litt før filmen starter også, da blir det ekstra kjekt for han! Slenger med noen bilder fra da vi møtte Apa:Veldig dårlige bilder da, men la gå! Haha. Leon fikk gi Apa en stoooor klem igår! Da vi sto der med han så sa han ´´ Ååå, Apa er såå snill´´ når alle fikk gi han en klem! Heheh

 

Vi ønsker dere alle sammen en fin lørdag!   <3
MIN RAMPETTE LILLE FLØRTE PUS!

Når jeg står å skal legge opp matvarer i kassen, så står Leon å flørte med damene bak køen! Hahah, har skjedd så mange ganger at spesielt eldre damer kommer bort til meg å sier ´´Guu, for en søt gutt du har´´  ´´Han er en skikkelig flørte pus.´´ Haha, jeg lar han alltid få tyte i vei jeg, mens jeg blir ferdi med handlingen! Og damene viser seg å like det! Ikke noe stress å dra på handlings med han her! Uten om ett par ganger da! Må jo nesten fortelle noen historier, var ganske så flaut der og da! Men nå er det bare vittig!

Han var litt mindre da, og var i en liten rampette periode. Vi var på en matvare butikk, og Leon fant ut at han skulle gjøre mammaen sin flau. Plutselig forsvant han, og jeg leter etter han. Jeg finner han og roper ´´Kom her, Leon!´´ Han ler og løper sin vei. Jeg løper etter og klarer virkelig ikke ta han igjen før han løper inn på lageret i matvarebutikken! Mens han løper så ler han seg ihel, og syntes dette var VELDIG morsomt! Jeg står rett uten for lageret og hvisker sint ´´KOM HER LEON! DET DER HAR DU IKKE LOV TIL´´ Og alle vi løp forbi står å følger med, mens de ler seg ihel! Og andre kommer med stygge blikk. Herregud, så flaut det var!Og en annen gang, skulle jeg prøve en kjole på bikbok! Da han var bitte liten, så pleide jeg å leke titt titt leken med gardinen på prøve rommet (for å underholde han litt.) Han pleide jo å ligge i vognen rett utenfor. Denne gangen fant han ut at han skulle leke titt titt leken med meg! Og han røsker opp gardinen og skriker ´´TITT TITT´´  og der står jeg med hendene opp i været, og sliter med å få kjolen over hodet! Med bar overkropp! Jeg snur meg og ser så vidt over kjolen! Der står hele butikken med blikket mot meg! Og jeg stresser som bare pokker å få lukket den gardinen! Guuuuuu, så flaut det var å komme ut i fra prøve rommet!  

En eller annen har tydeligvis prøvd  å være smart eller bare tullet seg, noen har prøvd å forklare Leon hva bind er for noe. Vi går bortover i matvarebutikken, og Leon går rett forran meg. Pluttselig får han øye på noe. Han løper noen meter bort, og løper tilbake med en pakke bind i handen. Og utbryter ´´MAMMA, SE, jeg fant damebleie til deg.´´ Fikk ett par smilende fjes mot oss der ja. 

Haha! Huff, jeg kom på en liten flau episode! En gang møtte vi en gammel bekjent av meg, på butikken. (haha, sorry hvis du leser dette) Han bøyer seg ned for å prate med Leon. Etter hvert som han pratet, så avbryter Leon med å si ´´Du lukter ekkelt inni der´´ og peker på munnen hans! Og jeg ble så flau! Slet skikkelig med å holde masken der altså!  

 

Jeg elsker å høre om slike historier. Noen som har opplevd noe vittig med de små kloke barna? DEL HISTORIEN I DETTE INNLEGGET! 
MINE TO ALLER FØRSTE KLESPLAGG!

Hvorfor jeg begynte å sy, eller hvordan, det var vell fordi det var en dame som sa til meg at jeg MÅTTE prøve det! Hun var helt i 100 og sa ´´Du må jo rett og slett bare begynne å sy!´´ Jeg sto med spørsmålstegn og skjønte ingenting, sy? jeg? hvorfor i helsikken skal jeg begynne å SY? Hvorfor skal jeg sitte der som en gammel dame å sy? Tenkte jeg, men det jeg svarte var ´ Eh, okei?´´ Hun ´´Ja, du må rett å slett bare skaffe deg en maskin og sette deg ned å sy klær.´´ Denne damen er synsk da. Ja, tro det eller ei! Jeg tror på sånt! Hehehe. 

Noen uker/månder senere, letet jeg etter en kjole jeg ville ha som jeg ikke fant noen steder. Og når jeg var på shopping så var det alltid en feil ting på kjolene jeg så på, jeg var dritt lei av det! Noen uker eller månder senere så kom jeg på det hun sa. Og sa til meg selv ´´ja faen da, får vell prøve det der hun sa da!´´ Jeg fikk låne min tante sin maskin, søkte på nettet hvor man kunne få kjøpt tekstilstoff. Fant ut at jeg kunne få kjøpt det på Stoffogstil, satte meg ned med maskinen å begynte å sy! 

Etter en del banning og steiking så ble resulatet en lilla kjole som du ser på bildet til venstre:Så klart, jeg hadde ALDRI gått med den nå! Dette er 5 år siden! Haha! Og min aller første hjemme sydde klesplagg! Men jeg er stolt av den, FORDI det er den aller første kjolen jeg sydde, og fordi da jeg startet hadde jeg null erfaring på hvordan det skulle gjøres! Det eneste jeg fikk var en 10 minutters opplæring av min tante på hvordan sy maskinen fungerte. Ellers hadde jeg NULL peiling.

Det rosa skjørtet og den hvite toppen var det 2. klesplagget jeg sydde. Det er jeg også litt stolt av, for det var faktisk drit fint! Hehe! Vil lage ett til sånt skjørt nå til sommeren!

Så jeg har lært meg selv oppgjennom, også fant jeg ut etter en liten stund jeg hadde holdt på med dette, at man kunne finne mange forskjellige videoer på youtube som viser hvordan man kan lage f.eks en genser, kjole eller bukse. Så jeg har lært mye der også. Man lærer best av å lære selv! (det gjør jeg ihvertfall.) Jeg har gått 14 år på skole, for å lære. Og det jeg er aller flinkest til er noe jeg lærte helt på egen hånd. Uten lærer, uten noen. 

Etter en stund jeg hadde holdt på med dette, så fikk jeg flashback fra da jeg var liten, og var med min mamma på shopping. Så husker jeg at jeg sa ´´Når jeg blir stor, skal jeg sy sånne klær.´´ Jeg var så liten, men husker det så godt nå! Og det værste er, at nå gjør jeg det! Hehe, det er rart! 
DEN HJEMME SYDDE JAKKEN!

Det var en del som ønsket å se bilder av jakken på meg, så her slenger jeg ut ett par bilder. Ville egenlig vente til jeg fikk laget en ny og bedre jakke, men har ikke fått tid til å starte på den. Jeg lovet flere å legge ut bilder for noen dager siden, så det får bli med denne første jakken! Såå, hva syntes dere? :-D 

 

Lik gjerne Innlegget!:-)
UKENS MATPAKKE!

Denne uken ble det Angry Bierd! Haha, dette er gøy! Det lignet nå litt i hvertfall da! Han gjettet riktig med første forsøk, så da skal jeg si meg fornøyd! Leon ville spise den med en gang han, så han måtte få en Angry bierd skive til frokost også! 
DIY-SLØYFE KLEMME/HÅRBÅND

Tenkte å vise dere en enkel måte å lage en liten søt sløyfe på. Det dere trenger er stoff, trå, nål, lim og klemme (om det er klemme som skal lages.) eller ett strikk (om det er hårbånd som skal lages)

 

Klipp ut to stoff biter (jMålene jeg brukte er 9 cm lang og 6cm brei)

 

Brett stoff bitene på midten (rett mot rett) og sy på siden som er åpen;

 

Brett over igjen på rette siden så den ser slik ut;

 

Så bretter du begge stoff bitene på midten sånn;

 

Så tar du en liten stoff bit rundt og syr sammen bak;

 

Lim på en klemme bak;

 

Eller sy på ett strikk;Lag en til din datter, søster eller kanskje tantebarn, en sløyfe som ingen andre har! :-D Akkurat denne ble laget til dukken til Leon (selv om den er en gutt, høhø) Jeg lovet han at jeg skulle lage noe klær osv til dukken hans! Hehe GLAD JEG IKKE VISSTE...

 

Hadde jeg visst hvor sårbar du skulle gjøre meg
ant alle nye redsler som skulle dukke opp
og hvor hjelpeløs jeg ville følt meg
så hadde jeg ikke våget

Hadde jeg ant hvor mye du ville kreve
hvordan du ville forlange uten å spørre
og suge meg tom for energi
så hadde jeg ikke orket

Hadde jeg ant at jeg skulle bli så avhengig
at et liv uten deg ville vært uten mening
og at alt som tidligere betydde noe
skulle bli nærmest uviktig
så hadde jeg flyktet

Men jeg ante ikke...

Og når jeg ser deg komme løpende mot meg
barbent med søle rundt munnen
for å gi meg et kyss når jeg henter deg i barnehagen
og jeg kjenner at hjertet mitt er for stort for brystet
så er jeg glad
for at jeg ingenting ante

<3
EN TOPP (UNDER PROSESS)!Jeg har startet enda ett spontant prosjekt, dette skal bli en topp da. Startet på den i går, og denne skal jeg bruke litt tid på. Skal jobbe litt på den innmellom mens jeg holder på med bestillinger. Det dere ser på bildene over er bakdelen. Veldig uferdig! :-)

Ååh, hvis jeg ser ett antrekk, en flott topp eller noe. Så tenker jeg ´´ oij, den hadde vært døds kul om den hadde vært sånn og sånn´´ ´´shitt, det MÅ jeg prøve å lage´´ Jeg klarer ikke slutte å tenke på den før jeg begynner å lage den! Alt må jo bare skje med en gang! Huff, jeg må ta å roe meg ned litt! I hvertfall nå når jeg får så mye bestillinger!

Jeg har enda en jakke opp i hodet mitt som det klør i fingrene etter å lage! Heheh, får se hvor lenge jeg klarer å holde fingrene unna!

 

Har du noe du vil bestille? Ta kontakt på Charlotte@undlien.com  <3 
SAVNER LILLE GUTTEN MIN!

Nå gleder jeg meg så mye til å hente lille gullet mitt i barnehagen! Gleder meg til å se det glade og fine smilet hans når han ser jeg og ´´bonus pappa´´ kommer for å hente han. Gleder meg til å se han løpe mot oss og gi oss verdens største klem, med de våte og skittne klærene hans fra topp til tå. Hver gang jeg henter han i barnehagen, så sitter vi i bilen og forteller hverandre hvordan hverdagen våres har vært. Jeg og ´´bunus pappa´´ har alltid spurt han ´´Hva har du gjort i barnehagen i dag da, beib?´´ Så forteller han. Og en dag så glemte jeg litt å spørre han, så han spurte meg ´´Hva har du gjort på skolen i dag da, mamma?´´ Jeg ble så glad da han spurte, han har aldri gjort det før. Så svarte jeg ´´Jeg har bare sittet å tegnet og tegnet i hele dag på en leilighet vi skal innrede!´´ osv.  Han ´´Ååå, så flink du er mamma!´´ Hehehe, en skikkelig god gutt! 

 

Følg meg gjerne på Facebook (HER) og på Instagram (HER) <3 
LITTLE BABY GIRL!

Åååh, det aller kjekkeste å sy er jo så klart bitte små baby klær. Alt blir jo nesten bare utrolig søtt, for alt er så lite! Huff, jeg har ikke godt av dette her! Blir så utrolig baby syk av å lage slike søte baby klær! Heheh. 

Gleder meg til lille babyen kommer til verden (2 baby jenter faktisk) Gleder meg til å se dem med plaggene jeg har laget til dem. De kommer til å bli super fin!

 

Følg meg gjerne på Facebook (HER) og på Instagram (HER) <3 
HJEMME SYDD JAKKE!

Jeg så en dame med en lignende jakke, den var så døds kul! Jeg måtte bare ha en sånn. Så jeg dro rett til arbeid å begynte å sy den. Hehehe! Har laget 1 jakke for en stund siden, og det gikk rett vest! Men var fast bestemt på at denne skulle jeg klare!

Jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg ville ha den, før jeg startet. Så jeg sydde den og endret på den underveis, så den ble ikke 100% riktig sydd, om jeg kan si det slik! Derfor skal jeg prøve å lage den på nytt, nå som jeg vet hvordan den skal være. Og hvordan jeg skal sy den. 

- Hva syntes dere? <3 Trykk gjerne på liker knappen under, om dere likte den :-D
VERDENS BESTE VENNER!

Leon fikk lov til å ta noen bilder med kameraet. Det er så vittig å se på han når han står å skal ta bilder av ting, skikkelig fotograf stillinger på han. Jeg gjorde en siste finish på en skole oppgave, mens han sto vedsiden av meg å skulle ta bilder av buzz, så hører jeg: Sånn, no ska eg ta bilde av foten... også magen.... også nussen.. også armen... osv. Vil jo nesten si han er flink jo! Jeg så igjennom bildene han hadde tatt, og tenkte hvordan er det mulig at en 2 (snart 3) åring er flinkere enn meg å ta bilder?! Var ikke de bildene litt kule? Bildene ble liksom litt sånn detaljerte. Jeg syntes det var noe kult med bildene jeg. Hehehe.

Jeg og Leon satt å så på det bildet over, av han og Buzz sammen. Jeg sier: Dere ser jo ut som verdens beste venner jo! Leon: Vi e det, mamma. Se, han holder jo meg rundt hodet!

Så disse to gutta her er verdens aller bestevenner! Hehehe.
FREDAGS MORGEN

God morgen! Da er frokosten kommet på plass i magene våre! Nå tenkte jeg at jeg og Leon skal ta oss en liten sykkel tur og mate duene nå straks, og ta med oss litt kjeks og smoothie! Vi begge glemte å lage smoothie igår, Leon kom på det igår da jeg hadde lagt han oppi sengen og var på vei ut døren. ´´Mammaaa, vi glemt å lage smoothie!´´ Da lovet jeg at vi skulle ta å lage smoothie i dag. Etter det drar han videre til faren sin, og jeg må ut å jobbe med noen sy bestillinger og lage gaver til en kommende liten baby jente! Jeg har også noen bord kort som skal gjøres ferdi denne helgen, så blir ikke en avslappet helg på meg for å si det sånn! Men det er kjekt det! Ha en super fin dag alle sammen! 

 


hits