ckristiansen -


LEON PUSSER OPP!

Været var endelig rundt ok fint denne dagen, noe vi ikke var helt forberedt på. Så jeg og Leon visste ikke helt hva vi skulle finne på. Det fant jeg fort ut da han kom rullende med skateboardet sitt. "Mamma, se dette kule trikset her da!" Han hopper og trikser på brettet, og brettet snus opp ned. "Oi, se Leon! Brettet så ikke så bra ut under!" Vi begge var ganske enig i det, så vi fant ut at vi skulle pusse det opp litt!Jeg er så glad for at Leon liker å hjelpe til, med alt mulig! Han er så interessert i å lære. Om det er mat, baking, fikse bil, motosykler, og ja eller dette! Han er like interessert uansett hva, ihvertfall om det er noe han aldri å gjort før. Det er så gøy å se!

Dette er hva vi fikk gjort, den dagen! Så gleder jeg meg å vise resultatet av brettet! Leon fikk velge farger selv! Så klart ble det yndlingsfargen hans, noe det alltid blir når han får velge farge! Hehe "Blåååå, for det er min yndlingsfarge!" 

Jeg fikk tatt noen bilder av ferdig resultat av brettet, sammen med Leon idag! Og det ble så døds kult! Er SÅ stolt! Jeg håper jeg får vist dere i morgen! 
"MEN JEG KOMMER JO TILBAKE"

Klokken er rundt  23.00 og jeg reiser meg fra sengen, og hvisker til Daniel "Du, jeg går inn å sover med Leon, jeg" Jeg får ett trøtt svar tilbake "okei, greit det." Han vet og skjønner hvorfor. Så jeg sniker meg ut av sengen, gjennom kjøkkenet og stuen. Åpner døren til Leon sakte, og fortsetter videre oppi sengen til Leon. Det søte ansiktet hans ligger mot mitt, og jeg ligger å ser på den pitte lille nesen hans, de fine leppene hans og de sjokke gode bolleskinnene, mens jeg stryker han på handen. Jeg får lyst til å grine, grine av glede for at han er så herlig og fin som han er! Og for tristhet, for dagen etter skal jeg si "Snakkes om 3 uker da, Leon."

Klokken 04.00 våkner jeg av en glad og overasket stemme, Leon lener seg over meg og sier "Hei mamma, hvorfor sover du her da?" "Fordi imorgen skal jo du reise til pappa, og da kan ikke mamma se deg på 3 uker" Leon tar begge hendene sine på skinnenene mine og kverker fjeset mitt, så jeg ligger der med en liten fiske munn. "Men jeg kommer jo tilbake" svarer han med det store søte smilet hans! Jeg ler og sier "Jaa, jeg vet det, beib!" Og gir han en stor kos! 

Før vi begge sovnet igjen, lå jeg og Leon å snakket om hvor kjekt han skulle få det hos pappa i 3 hele uker! Han skulle IHVERTFALL hoppe på trampolinen han fikk til bursdagen sin!

Jeg er alltid redd for at han skal bli lei seg når jeg går ifra han, så jeg passer alltid på å oppmuntre han før jeg drar. Uansett om det er til barnehagen eller til pappaen sin. Det er så forferdelig å dra fra en gråtende Leon! Det er noe av det værste jeg vet om altså! Jeg er sikker på at de fleste mødre og fedre kjenner seg igjen i det. Heldigvis er ikke dette noe som skjer så alt for ofte! Jeg vet ikke helt hvordan det er å ha separerte foreldre, men jeg tror og skjønner at det ikke hadde vært noe kjekt om man skal ha dårlig samvittighet, eller savne den andre foreldren når en er hos den andre og skal ha det kjekt.  

Huff, jeg håper bare disse ukene går fort fy!  
OG NÅ HVA?

Heihei! 

Nå er jeg ferdi med skole og eksamener, og gud så deilig det er! Samtidig så utrolig skummelt! Hva skal jeg gjøre nå da?

Jeg har gått Interiør linjen på videregående og er nå ferdi utdannet som Interiør konsulent. Men jeg vil heller jobbe videre med klær, som har vært min interresse så lenge jeg kan huske. Da jeg jeg var ferdig med design og handtverk året, sto det mellom linjen interiør og utstillingsdesign, eller søm og tekstil. Jeg var veldig interresert i begge fagene, og det som gjorde at jeg valgte interiør var at jeg trodde det ville bli lettere å få jobb innen det senere, og for at jeg var redd jeg ville bli dritt lei av å sitte å sy klær hverdag (noe jeg ble etterhvert, når jeg sydde hjemme) jeg var også redd dette bare var en liten hobby for meg selv.

Da jeg gikk 3 året på Interiør, fikk jeg ett større oppdrag enn å bare sy for meg selv. Det var en søt og hyggelig fotograf som ønsket å ha noen kjoler og diverse for gravide i studioet sitt. Jeg syntes det var så utrolig gøy å jobbe for henne, jeg ELSKET det. Det var noe helt annet enn å bare sy til seg selv. Etter det, så tenkte jeg mye på å heller gå denne veien isteden for interiør. Jeg er mye flinkerere å sy/designe klær enn interiør syntes jeg. 

Så akkurat nå, vil jeg begynne med å jobbe i en klesbutikk, noe jeg tror jeg vil tirves godt med! Jeg vil se hvordan det er å jobbe i en klesbutikk, hvordan alt i butikken funker og lære mer om klær. Så kan jeg sy på fritiden. Dette vil jeg starte med, og kanskje etterhvert lage mitt eget klesmerke! hehe, neida.. Joda. Hadde vært kult da.

Jeg angrer absolutt ikke på at jeg valgte å gå videre på Interiør. Jeg har lært og opplevd så utrolig mye! Og blitt kjent med en herlig gjeng! Kanskje det er noe innen dette jeg til slutt ender opp med? Hvem vet.. 


hits