ckristiansen -


3/15 FJELL TURER!Pjuh! Vet ikke hvorfor, men i dag var det så utrolig tungt å gå opp. Starten var veldig tung i forhold til de andre gangene jeg har gått opp! Men jeg var ikke like andpusten når jeg var nådd toppen, som jeg var de første gangene. Da klarte jeg ikke stå oppreist engang, måtte sette meg med en gang å få pusten tilbake. Det var godt å ikke være så sykt andpusten på toppen. Deilig tur vær var det i dag også. 

Har fått godeste gull gutten min hjem i dag også!! Fra barnehagen til Leon kan man se fjellet jeg går opp på, så jeg viste og fortalte Leon at jeg har vært der oppe i dag. Så sa han "Det vil jeg også!" Det har ikke akkurat vært så veldig vellykket de gangene jeg har prøvd å ta han med på noen små turer, da men... Haha, jeg får prøve å dra han med meg en dag opp en dag, kanskje han imponerer meg!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Natur  #Fjelltur  #Topptur  #Mammablogg  #Syblogg  #Hverdag
UKENS....

Enda en uke går mot slutt, og i morgen startes det en ny! Det har vært en fin uke, hvor jeg har fått unna gjort en hel del! Helt klar for en ny uke med nye muligheter nå! :-D Jeg vil legge med litt høydepunkter og nedturer for denne uken.

UKENS HØYDEPUNKT: Haha, rett´n og slett´n at min bror spørte om jeg var blitt gravid... Fordi jeg nemelig klarte å innse at jeg var nødt til å gjøre noe med de ekstra kiloene og den utrolig dårlige formen min! Så fjell turer er startet! Lyderhorn 15 ganger ut September! (Jeg tror jeg satt ett litt for stort mål akuratt der!!) Hehehe, vi får se! 
UKENS SNAPSHAT BILDE: 
Hehehe, jah... Det må jo være dette bildet:


UKENS SANG: 
Apa sangen fra vennebyen så klart... Settes på fult hvergang vi setter oss i bilen! Haha, litt fengende da! Sånn er det med en 3 åring! Teksten i sangen: Jeg er tøff- jeg er rask- jeg er kul- og smart. Hver gang sangen er ferdi så spør jeg Leon : "Du, jeg er litt kulere enn apa vell?" Leon: " Nei, mamma! Jeg og apa er kulest i hele verden!" (!) Jeg vet han syntes jeg er kulest, han sier det bare for å plage.....


UKENS NEDTUR: At Leon syntes Apa fra vennebyen er kulere enn meg... Hehe, neida.. Det var en dag Leon heller ville være hjemme med meg istedenfor i barnehagen.. Noe som ikke helt passet den dagen, så jeg måtte forlate en fortvilet gråtende Leon fra barnehagen. Huff, dere foreldre der ute, vet hvor utrolig trist og kjipt det er måtte gjøre det! Etter 5 min med dårlig samvittighet og sukkende mamma, fikk jeg melding fra barnehagen om at han koser seg, og holdt på tegne tegning til meg! 

 
UKENS GULLKORN: Som skrevet over, var det en dag Leon ikke hadde så lyst til å være i barnehagen. Da jeg kom å hentet han, og vi satte oss i bilen for å kjøre hjemover startet samtalen med:

Jeg: "Du, Leon? Hvorfor begynte du å grine når mamma måtte dra i dag da?"  
Leon: "Det var fordi... Fordi jeg elsker deg så mye, mamma" 

Hehe.. Han er da herlig <3

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Håper dere alle har hatt en fin uke! <3 
DÅPSKJOLE

Jeg var så heldig å få lov til å lage dåpskjole til min gode fetters datter. Og enda heldigere å få bli fadder til henne. Jeg husker da jeg lagde Leon sin dåpskjole, det var så utrolig gøy å kunne lage den akkuratt som jeg ville ha den, fant jo også ut i siste liten at jeg ville lage kjolen selv.. noe som er typisk meg... Godt jeg har bedre tid på meg nå. Hadde ikke trodd jeg skulle få lage en til altså, men jo, heldigvis! Og denne gangen ROSA <3  

Den er jo langt ifra ferdig nå. I dag skal lille prinsessen få prøve kjolen, så jeg er sikker på at den passer, hun vokser jo så fort. Så snart begynne å sy delene på plass! Gleder meg så mye til å se henne med ferdig sydd kjole, på dagen hennes. Hun er bare så utrolig nydelig og så herlig liten prinsesse! 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Dåpskjole #Hjemmesydd #Kjole #Rosa #Jentebaby #Prinsesse #Mammablogg #Syblogg 

 
BABY SHOWER- BLEIEKAKEVar ikke den bare kjempe søt?! Jeg tenkte at det sikkert var mange som kom til å lage bleiekake, og jeg er jo en av dem som vil lage det. Hadde ikke vært så kult med 10 sånne kaker, så jeg fant ut at jeg heller kunne lage en litt annerledes bleie gave, og sånn ble resultatet! Bleier vill hun tok aldri fått nok av uansett! Den var kjempe lett å lage også, beskrivelse på hvordan finnes på youtube! Det som var kjipt var at jeg glemte å lage hatt til den fine storken min! Haha, huff! Irriterte meg noe grenseløst i ettertid...  Var nesten sånn at jeg hadde lyst å kjøre fra Trondheim og hjem igjen til Bergen for å feste på hatten! Hadde jo også tenkt å sy noen klær til lille prinsen, men det måtte jeg bare innse at jeg ikke fikk tid til... Menmen, jeg ble fornøyd, og håper hun også ble det! 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Babyshower #Bleiekake #Diapercake #Inspiration #Inspirasjon #Prins #Blogg #Mammablogg 
FRA MAMMA HJERTET!

Leon er reist til faren sin for helgen. Og jeg savner han så mye! Jeg og Leon har ett så utrolig godt forhold, og håper bare det varer forbi tennårene også. Jeg elsker å ha han rundt meg, selv de dagene han er SÅ utrolig irriterende, og han syntes det er SÅ gøy å plage meg! Det er som oftest kjempe gøy, og jeg pleier plager tilbake. Men av og til, er jeg LITT opptatt! Men ler nesten bare av det i etter tid. Vi har ett så spesielt forhold, vi elsker å plage hverandre! Når en av oss begynner, så fortsetter den andre som oftest. Litt leke slossing, jeg er batman og han er spiderman! Jeg er sterk, men han er verdens sterkeste! Litt harde gode klemmer, og litt kiling på magen! Ett par spiderman triks og morsomme kommentarer. Nei.. han er vittig! 

Vi begge har vell godt av å savne hverandre. Er godt å levere han til pappaen sin, når jeg ser han gleder seg så mye og er så spent på nye opplevelser med far og bestemor, og resten av gjengen. De aller beste dagene i uken, er å få han hjem igjen. Og høre setningen Leon alltid sier når han trakker foten over dørkarmen "Hjem, kjære hjem!"
 
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Loveyou #Hjemkjærehjem #Kjærlighet #Mor #Sønn #Mamma #Mammablogg

 
"ER DU GRAVID ELLER?"

Deilig! Imponert av meg selv nå, jeg har gått 2 fjell turer denne månden og målet er 15 ganger ut måneden! Du tenker sikkert herregud, imponert av bare to turer? Hehe, ja! Jeg er det, for jeg har hatt denne planen i hode LENGE og endelig har jeg klart å begynne! Jeg blir stolt om jeg klarer 10 turer ut måneden, skuffet hvis ikke(!) 

Det er så deilig å ta seg en tur på fjellet for tiden. I sommer har jeg kost meg litt for mye, og fått litt ekstra sommer-fett rundt magen! Hehe, alle trener og trener for å få sommer kroppen, mens jeg bare feiter meg opp. Gikk opp for meg at jeg burde gjøre noe med det, etter at to av brødrene mine spørte om jeg var blitt gravd (!) Hehe, men den største grunnen til at jeg begynner å gå på fjell turer er fordi jeg vil komme i bedre form, for formen er elendig!! Jeg liker ikke trening og treningsenter, det er så utrolig kjedelig. Men fjell tur og sykkel tur er bra, det er koselig! Endre litt på kostholdet, fjerne brus og snop og diverse fra handlelisten, og bevege meg litt å gå noen turer i uken, håper jeg bedrer på formen. Og om den så kalte "gravide" magen min forsvinner litt, så er det bare ett pluss!

Og takk til mine litt for ærlige brødre som fikk meg til å starte! Hehe. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Fjell #Fjelltur #Natur #Høst #September #Mamma #Mammablogg
UKENS MATPAKKE!

Hehe, dette er jo bare så morsomt! For både meg og Leon, og til og med barnehage tantene som sier de gleder seg hver gang Leon kommer med matpakken sin! Nesten synd det bare er en dag i uken matpakken blir med i sekken. 
SKJØRT LAGET PÅ 5 MIN!

 

Dette er jo bare verdens enkleste skjørt å lage da, men ;

Dette er ett "jeg skal i besøk i dag, og er lei klesskapet mitt" skjørt. Tekstilet var også ett spontant kjøp for litt siden, som jeg ikke aner hva skulle brukes til. Alt blir nå som oftest noe til slutt! 

 
KVELDS-LØVE SKIVE

"Mamma, i dag vil jeg ha en løve- skive!" Vi hadde ikke så mye pålegg å leke med, så denne ble litt vanskelig. Men det ble nå noe! Haha...Det første Leon sa da han så resultatet var: "Ååh, hva er det for noe da?"  "Koman, Leon! Ligner nå litt på en løve vell? Ikke litt en gang?"  Haha, shitt... Jeg får gjøre det bedre neste gang! 

 

Dagens Leon: 
Jeg leverte Leon i barnehagen i dag, så gråt han når jeg skulle dra. Da jeg kom å hentet han, og vi startet bilen for å kjøre hjemover så spurte jeg han: "Du, Leon? Hvorfor ble du så lei deg da jeg leverte deg i barnehagen i dag da?" Leon: "Det var fordi, fordi jeg elsker deg så mye, mamma!" 

 


hits