ckristiansen -


UKENS MATPAKKE!

Hehe, dette er jo bare så morsomt! For både meg og Leon, og til og med barnehage tantene som sier de gleder seg hver gang Leon kommer med matpakken sin! Nesten synd det bare er en dag i uken matpakken blir med i sekken. 
KVELDS-LØVE SKIVE

"Mamma, i dag vil jeg ha en løve- skive!" Vi hadde ikke så mye pålegg å leke med, så denne ble litt vanskelig. Men det ble nå noe! Haha...Det første Leon sa da han så resultatet var: "Ååh, hva er det for noe da?"  "Koman, Leon! Ligner nå litt på en løve vell? Ikke litt en gang?"  Haha, shitt... Jeg får gjøre det bedre neste gang! 

 

Dagens Leon: 
Jeg leverte Leon i barnehagen i dag, så gråt han når jeg skulle dra. Da jeg kom å hentet han, og vi startet bilen for å kjøre hjemover så spurte jeg han: "Du, Leon? Hvorfor ble du så lei deg da jeg leverte deg i barnehagen i dag da?" Leon: "Det var fordi, fordi jeg elsker deg så mye, mamma!" 

 
UKENS MATPAKKE!

Denne uken ble det Angry Bierd! Haha, dette er gøy! Det lignet nå litt i hvertfall da! Han gjettet riktig med første forsøk, så da skal jeg si meg fornøyd! Leon ville spise den med en gang han, så han måtte få en Angry bierd skive til frokost også! 
UKENS MATPAKKER

Pleier du å bruke litt tid på matpakkene til barna dine, av og til? Det gjør jeg! Leon må ha mat pakke med til barnehagen hver Onsdag, og av og til er det veldig kjekt å lage noe uvanlig til han. Han syntes også det er veldig veldig kjekt! Hahaha, ikke alltid det blir like bra! Men Leon sier det er døds kult! Alt som teller er at han syntes det er kult og gøy! Dette er jo bare gøy for både meg og Leon! Hehe, liker å være litt kreativ jeg! 

 
EN APEKATT TIL KVELDS

Idag var ønsket en apekatt til kvelds! (Fra Leon altså!) Dette er jo bare kjempe gøy! Både for meg og for Leon! Hehe. Imorgen ønsket han seg en fiske skive, så da må jeg planlegge hvordan den skal lages (er ikke akkurat så vanskelig med en fisk da, men) 


hits