ckristiansen -


FRA MAMMA HJERTET!

Leon er reist til faren sin for helgen. Og jeg savner han så mye! Jeg og Leon har ett så utrolig godt forhold, og håper bare det varer forbi tennårene også. Jeg elsker å ha han rundt meg, selv de dagene han er SÅ utrolig irriterende, og han syntes det er SÅ gøy å plage meg! Det er som oftest kjempe gøy, og jeg pleier plager tilbake. Men av og til, er jeg LITT opptatt! Men ler nesten bare av det i etter tid. Vi har ett så spesielt forhold, vi elsker å plage hverandre! Når en av oss begynner, så fortsetter den andre som oftest. Litt leke slossing, jeg er batman og han er spiderman! Jeg er sterk, men han er verdens sterkeste! Litt harde gode klemmer, og litt kiling på magen! Ett par spiderman triks og morsomme kommentarer. Nei.. han er vittig! 

Vi begge har vell godt av å savne hverandre. Er godt å levere han til pappaen sin, når jeg ser han gleder seg så mye og er så spent på nye opplevelser med far og bestemor, og resten av gjengen. De aller beste dagene i uken, er å få han hjem igjen. Og høre setningen Leon alltid sier når han trakker foten over dørkarmen "Hjem, kjære hjem!"
 
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
#Loveyou #Hjemkjærehjem #Kjærlighet #Mor #Sønn #Mamma #Mammablogg

 
LEON PUSSER OPP!

Været var endelig rundt ok fint denne dagen, noe vi ikke var helt forberedt på. Så jeg og Leon visste ikke helt hva vi skulle finne på. Det fant jeg fort ut da han kom rullende med skateboardet sitt. "Mamma, se dette kule trikset her da!" Han hopper og trikser på brettet, og brettet snus opp ned. "Oi, se Leon! Brettet så ikke så bra ut under!" Vi begge var ganske enig i det, så vi fant ut at vi skulle pusse det opp litt!Jeg er så glad for at Leon liker å hjelpe til, med alt mulig! Han er så interessert i å lære. Om det er mat, baking, fikse bil, motosykler, og ja eller dette! Han er like interessert uansett hva, ihvertfall om det er noe han aldri å gjort før. Det er så gøy å se!

Dette er hva vi fikk gjort, den dagen! Så gleder jeg meg å vise resultatet av brettet! Leon fikk velge farger selv! Så klart ble det yndlingsfargen hans, noe det alltid blir når han får velge farge! Hehe "Blåååå, for det er min yndlingsfarge!" 

Jeg fikk tatt noen bilder av ferdig resultat av brettet, sammen med Leon idag! Og det ble så døds kult! Er SÅ stolt! Jeg håper jeg får vist dere i morgen! 
"MEN JEG KOMMER JO TILBAKE"

Klokken er rundt  23.00 og jeg reiser meg fra sengen, og hvisker til Daniel "Du, jeg går inn å sover med Leon, jeg" Jeg får ett trøtt svar tilbake "okei, greit det." Han vet og skjønner hvorfor. Så jeg sniker meg ut av sengen, gjennom kjøkkenet og stuen. Åpner døren til Leon sakte, og fortsetter videre oppi sengen til Leon. Det søte ansiktet hans ligger mot mitt, og jeg ligger å ser på den pitte lille nesen hans, de fine leppene hans og de sjokke gode bolleskinnene, mens jeg stryker han på handen. Jeg får lyst til å grine, grine av glede for at han er så herlig og fin som han er! Og for tristhet, for dagen etter skal jeg si "Snakkes om 3 uker da, Leon."

Klokken 04.00 våkner jeg av en glad og overasket stemme, Leon lener seg over meg og sier "Hei mamma, hvorfor sover du her da?" "Fordi imorgen skal jo du reise til pappa, og da kan ikke mamma se deg på 3 uker" Leon tar begge hendene sine på skinnenene mine og kverker fjeset mitt, så jeg ligger der med en liten fiske munn. "Men jeg kommer jo tilbake" svarer han med det store søte smilet hans! Jeg ler og sier "Jaa, jeg vet det, beib!" Og gir han en stor kos! 

Før vi begge sovnet igjen, lå jeg og Leon å snakket om hvor kjekt han skulle få det hos pappa i 3 hele uker! Han skulle IHVERTFALL hoppe på trampolinen han fikk til bursdagen sin!

Jeg er alltid redd for at han skal bli lei seg når jeg går ifra han, så jeg passer alltid på å oppmuntre han før jeg drar. Uansett om det er til barnehagen eller til pappaen sin. Det er så forferdelig å dra fra en gråtende Leon! Det er noe av det værste jeg vet om altså! Jeg er sikker på at de fleste mødre og fedre kjenner seg igjen i det. Heldigvis er ikke dette noe som skjer så alt for ofte! Jeg vet ikke helt hvordan det er å ha separerte foreldre, men jeg tror og skjønner at det ikke hadde vært noe kjekt om man skal ha dårlig samvittighet, eller savne den andre foreldren når en er hos den andre og skal ha det kjekt.  

Huff, jeg håper bare disse ukene går fort fy!  
KINO DATE- MAMMA OG LEON!

Heihei! 

I dag er det ynglingsdagen til Leon! Altså LØRDAG!!! Jeg tenkte å ta han med meg på en liten kino date! Hans aller første kino tur. Det er alltid like kjekt å ta han med på nye opplevelser. Det blir spennede å se om han vil like det, og om han kommer til å sitte i ro. Han er jo veldig glad i å se på film da, og er veldig vandt med høye lyder. Håper det går fint, ellers er det nå bare å dra hjem igjen. Siden det er lørdag så skal han få snope litt før filmen starter også, da blir det ekstra kjekt for han! Slenger med noen bilder fra da vi møtte Apa:Veldig dårlige bilder da, men la gå! Haha. Leon fikk gi Apa en stoooor klem igår! Da vi sto der med han så sa han ´´ Ååå, Apa er såå snill´´ når alle fikk gi han en klem! Heheh

 

Vi ønsker dere alle sammen en fin lørdag!   <3
MIN RAMPETTE LILLE FLØRTE PUS!

Når jeg står å skal legge opp matvarer i kassen, så står Leon å flørte med damene bak køen! Hahah, har skjedd så mange ganger at spesielt eldre damer kommer bort til meg å sier ´´Guu, for en søt gutt du har´´  ´´Han er en skikkelig flørte pus.´´ Haha, jeg lar han alltid få tyte i vei jeg, mens jeg blir ferdi med handlingen! Og damene viser seg å like det! Ikke noe stress å dra på handlings med han her! Uten om ett par ganger da! Må jo nesten fortelle noen historier, var ganske så flaut der og da! Men nå er det bare vittig!

Han var litt mindre da, og var i en liten rampette periode. Vi var på en matvare butikk, og Leon fant ut at han skulle gjøre mammaen sin flau. Plutselig forsvant han, og jeg leter etter han. Jeg finner han og roper ´´Kom her, Leon!´´ Han ler og løper sin vei. Jeg løper etter og klarer virkelig ikke ta han igjen før han løper inn på lageret i matvarebutikken! Mens han løper så ler han seg ihel, og syntes dette var VELDIG morsomt! Jeg står rett uten for lageret og hvisker sint ´´KOM HER LEON! DET DER HAR DU IKKE LOV TIL´´ Og alle vi løp forbi står å følger med, mens de ler seg ihel! Og andre kommer med stygge blikk. Herregud, så flaut det var!Og en annen gang, skulle jeg prøve en kjole på bikbok! Da han var bitte liten, så pleide jeg å leke titt titt leken med gardinen på prøve rommet (for å underholde han litt.) Han pleide jo å ligge i vognen rett utenfor. Denne gangen fant han ut at han skulle leke titt titt leken med meg! Og han røsker opp gardinen og skriker ´´TITT TITT´´  og der står jeg med hendene opp i været, og sliter med å få kjolen over hodet! Med bar overkropp! Jeg snur meg og ser så vidt over kjolen! Der står hele butikken med blikket mot meg! Og jeg stresser som bare pokker å få lukket den gardinen! Guuuuuu, så flaut det var å komme ut i fra prøve rommet!  

En eller annen har tydeligvis prøvd  å være smart eller bare tullet seg, noen har prøvd å forklare Leon hva bind er for noe. Vi går bortover i matvarebutikken, og Leon går rett forran meg. Pluttselig får han øye på noe. Han løper noen meter bort, og løper tilbake med en pakke bind i handen. Og utbryter ´´MAMMA, SE, jeg fant damebleie til deg.´´ Fikk ett par smilende fjes mot oss der ja. 

Haha! Huff, jeg kom på en liten flau episode! En gang møtte vi en gammel bekjent av meg, på butikken. (haha, sorry hvis du leser dette) Han bøyer seg ned for å prate med Leon. Etter hvert som han pratet, så avbryter Leon med å si ´´Du lukter ekkelt inni der´´ og peker på munnen hans! Og jeg ble så flau! Slet skikkelig med å holde masken der altså!  

 

Jeg elsker å høre om slike historier. Noen som har opplevd noe vittig med de små kloke barna? DEL HISTORIEN I DETTE INNLEGGET! 
GLAD JEG IKKE VISSTE...

 

Hadde jeg visst hvor sårbar du skulle gjøre meg
ant alle nye redsler som skulle dukke opp
og hvor hjelpeløs jeg ville følt meg
så hadde jeg ikke våget

Hadde jeg ant hvor mye du ville kreve
hvordan du ville forlange uten å spørre
og suge meg tom for energi
så hadde jeg ikke orket

Hadde jeg ant at jeg skulle bli så avhengig
at et liv uten deg ville vært uten mening
og at alt som tidligere betydde noe
skulle bli nærmest uviktig
så hadde jeg flyktet

Men jeg ante ikke...

Og når jeg ser deg komme løpende mot meg
barbent med søle rundt munnen
for å gi meg et kyss når jeg henter deg i barnehagen
og jeg kjenner at hjertet mitt er for stort for brystet
så er jeg glad
for at jeg ingenting ante

<3
SAVNER LILLE GUTTEN MIN!

Nå gleder jeg meg så mye til å hente lille gullet mitt i barnehagen! Gleder meg til å se det glade og fine smilet hans når han ser jeg og ´´bonus pappa´´ kommer for å hente han. Gleder meg til å se han løpe mot oss og gi oss verdens største klem, med de våte og skittne klærene hans fra topp til tå. Hver gang jeg henter han i barnehagen, så sitter vi i bilen og forteller hverandre hvordan hverdagen våres har vært. Jeg og ´´bunus pappa´´ har alltid spurt han ´´Hva har du gjort i barnehagen i dag da, beib?´´ Så forteller han. Og en dag så glemte jeg litt å spørre han, så han spurte meg ´´Hva har du gjort på skolen i dag da, mamma?´´ Jeg ble så glad da han spurte, han har aldri gjort det før. Så svarte jeg ´´Jeg har bare sittet å tegnet og tegnet i hele dag på en leilighet vi skal innrede!´´ osv.  Han ´´Ååå, så flink du er mamma!´´ Hehehe, en skikkelig god gutt! 

 

Følg meg gjerne på Facebook (HER) og på Instagram (HER) <3 
VERDENS BESTE VENNER!

Leon fikk lov til å ta noen bilder med kameraet. Det er så vittig å se på han når han står å skal ta bilder av ting, skikkelig fotograf stillinger på han. Jeg gjorde en siste finish på en skole oppgave, mens han sto vedsiden av meg å skulle ta bilder av buzz, så hører jeg: Sånn, no ska eg ta bilde av foten... også magen.... også nussen.. også armen... osv. Vil jo nesten si han er flink jo! Jeg så igjennom bildene han hadde tatt, og tenkte hvordan er det mulig at en 2 (snart 3) åring er flinkere enn meg å ta bilder?! Var ikke de bildene litt kule? Bildene ble liksom litt sånn detaljerte. Jeg syntes det var noe kult med bildene jeg. Hehehe.

Jeg og Leon satt å så på det bildet over, av han og Buzz sammen. Jeg sier: Dere ser jo ut som verdens beste venner jo! Leon: Vi e det, mamma. Se, han holder jo meg rundt hodet!

Så disse to gutta her er verdens aller bestevenner! Hehehe.
MOR OG SØNN TID!

Hei alle sammen! Det er Torsdag og helg! Lang helg på både meg og Leon, og sikkert de fleste av dere! I morgen drar Leon til pappaen sin, så da vil jeg ha en koselig kveld med min herlige lille skapning, før han reiser. I dag skal vi dra på badeland! Noe Leon bare ELSKER! Da Leon var baby, tok bestemoren han med på babysvømming, etter han sluttet har vi alltid reist inn å badet ett par ganger i måneden, men nå har vi ikke vært der på en stund, så er på tide nå. Tenker vi skal ta en tur på Peppes å spise litt etter badingen! Vi ønsker dere alle sammen en riktig god lang helg!
MINI BAKEREN

Leon har fått seg ett eget bakesett, så da måtte vi lage muffins. Han fikk pynte dem helt selv! Han var såå stolt, og det var så kjekt å se at han koste seg så mye! Selvom det ble MYE gris, så var det verdt det altså! Så nå blir det mye baking og mat laging på småen!   


Se på stolte gutten! Han er herlig! 


hits